Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Padeltas Wilson Junior infrarood
  • Padeltas Wilson Junior infrarood
  • Padeltas Wilson Junior infrarood

Padeltas Wilson Junior infrarood

PVP: € 60,00
€ 53,95
-11% Wilson Padel
Padeltas Wilson Junior infrarood polyester | Bewaar alles wat je nodig hebt in de Wilson Junior rode padel racketas, een tas met grote vakken en gewatteerde handvatten om het comfortabeler te maken

Padeltas Wilson Junior rood

Ontdek in onze online winkel de volledige collectie die Wilson Padel 2023 dit seizoen presenteert.Verkrijg de Junior rode infrarood padel racketas voor de beste prijs, gemaakt van polyester voor meer duurzaamheid en gewatteerde beschermingen op de handvatten om geen ongemak te veroorzaken we dragen het op de schouders.

Wat betreft de ruimte, het is vrij groot en bevat 2 gemakkelijk toegankelijke compartimenten voor het grootste materiaal, evenals kleine vakken waarin we de accessoires kunnen plaatsen. Om te eindigen presenteert het ook een zeer kleurrijk ontwerp waarmee we alle ogen zullen vangen met het op de achterkant.

Padeltas Wilson Junior rode en blauwe, kenmerken

  • Geschatte afmetingen van de Wilson Junior rood infrarood van 51 × 20 × 25,5 cm.
  • Hiermee kunt u tot 3 padel rackets vervoeren.
  • Het veroorzaakt geen schouderklachten omdat de handvatten gewatteerd zijn.
  • Verdeel de ruimte in 2 grote compartimenten en andere kleinere.
  • Zeer kleurrijk dankzij de rode afwerking.
  • Polyester is gebruikt voor de vervaardiging ervan.
  • Nieuwe Wilson 2023 padel racketassen.

Voor wie is het? Meer ontworpen voor spelers die na het spelen meestal een douche nemen en meestal kleding dragen om in te veranderen, dus ze hebben een grote padeltas nodig die ook verstevigd is om hem zonder problemen tot de top te kunnen vullen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat je alles wat je nodig hebt comfortabel en moeiteloos kunt vervoeren, omdat het een grote capaciteit heeft en de handgrepen gewatteerd zijn. Daarnaast trekt het design in rode en blauwe details veel aandacht, een combinatie die niet onopgemerkt blijft.

Lees meer over het merk WILSON

We weten allemaal dat Wilson Sport jarenlange ervaring heeft in de sportwereld. Sinds 1914 heeft het de beste atleten ter wereld voorbereid en ook in padel heeft het zijn bijdrage geleverd.

Ontdek het gevarieerde assortiment padelrackets, schoenen, paleto-tassen en andere accessoires waarmee u de beste prestaties en een onberispelijke afwerking krijgt. Aarzel niet en rust jezelf uit met de nieuwigheden van dit seizoen, ze zullen je veroveren!

Features Speler: Man Jaar: 2023
Onze beste producten