Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Padeltas Wilson Padel Team blue heather 2023
  • Padeltas Wilson Padel Team blue heather 2023
  • Padeltas Wilson Padel Team blue heather 2023

Padeltas Wilson Padel Team blue heather 2023

PVP: € 75,00
€ 62,95
-17% Wilson Padel
Padeltas grote Wilson Padel Team blauwgrijs | Laat niets thuis met de Wilson Padel Team Padeltas-tas in het blauw, een tas met grote capaciteit die ook gewatteerde handvatten bevat voor gemakkelijker transport

Padeltas Wilson Team blue heather 2023

In onze online racketshop hebben we al de nieuwe collectie tassen en rugzakken van Wilson 2023. Daarin vind je de Team blue heather padel racketas, een praktische tas die zijn ruimte verdeelt in 2 grote compartimenten. Het heeft ook kleinere vakken om sleutels of accessoires zoals overgrips in op te bergen.

Het bevat ook een tas met trekkoord om vuile kleding of schoenen achter te laten, zodat je ze niet hoeft te combineren met de rest van de uitrusting. Ten slotte heeft het verstelbare riemen, zodat je het op je schouders kunt dragen en geen ongemak veroorzaakt omdat het gewatteerde kussens bevat.

Padeltas Wilson Team blauwgrijze padel, kenmerken

  • De Wilson Padel Team blue heather 2023 is gemaakt van polyester.
  • Twee grote Headvakken voor het opbergen van padel rackets, kleding
  • Bevat een tas met trekkoord om de schoenen gescheiden te houden van de rest van het materiaal.
  • Kleine vakken voor accessoires
  • Gevoerde en verstelbare schouderbanden voor comfortabel dragen.
  • Verkrijgbaar in 3 kleuren.
  • Nieuwe collectie Wilson 2023 padeltassen.

Voor wie is het? Het is perfect voor sporters die op zoek zijn naar een grote tas om al je materialen op een georganiseerde manier in op te bergen zonder iets thuis te hoeven laten. Het is ook zeer comfortabel om te vervoeren, zodat het u geen pijn doet tijdens het dragen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het is ontworpen met hoogwaardige materialen, zodat het bestand is tegen het verstrijken van de tijd en het gebruik dat u het in goede staat kunt geven. Het heeft ook een zeer langdurige afwerking, een blauwgrijze kleur die het erg elegant maakt en ook voorkomt dat het er vies uitziet.

Lees meer over het merk WILSON

We weten allemaal dat Wilson Sport jarenlange ervaring heeft in de sportwereld. Sinds 1914 heeft het de beste atleten ter wereld voorbereid en ook in padel heeft het zijn bijdrage geleverd.

Ontdek het gevarieerde assortiment padelrackets, schoenen, paleto-tassen en andere accessoires waarmee u de beste prestaties en een onberispelijke afwerking krijgt. Aarzel niet en rust jezelf uit met de nieuwigheden van dit seizoen, ze zullen je veroveren!

Features Speler: Man Jaar: 2023
Onze beste producten