Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Padeltas Wilson Padel Team sand heather 2023
  • Padeltas Wilson Padel Team sand heather 2023
  • Padeltas Wilson Padel Team sand heather 2023

Padeltas Wilson Padel Team sand heather 2023

PVP: € 75,00
€ 62,95
-17% Wilson Padel
Padeltas Wilson Padel Team sand heather | Vervoer al je materiaal geordend met de zandkleurige Wilson Padel Team Padeltas tas, een ruime tas die je op je schouders kunt dragen

Padeltas Wilson Team sand heather 2023

Ontvang als een van de eersten de nieuwe Wilson 2023 padeltassencollectie, waar je een grote verscheidenheid aan tassen en maten kunt vinden, zodat je niets thuis hoeft te laten. Koop de Team sand heather padel-racketas, gemaakt van polyester voor grote weerstand en duurzaamheid. Bovendien zijn de naden verstevigd om scheuren te voorkomen.

Daarin vinden we zakken aan de buitenkant zodat je je mobiele telefoon of portemonnee bij de hand kunt houden. Het bevat ook 2 grotere vakken om rackets of kleding in op te bergen en je kunt zelfs je schoenen gescheiden houden dankzij een tas met trekkoord. Ten slotte heeft hij gewatteerde stukken op de handgrepen om hem comfortabel te kunnen vervoeren.

Padeltas Wilson Padel Team zandkleurige, kenmerken

  • De Wilson Padel Team zandheide 2023 is verkrijgbaar in 3 kleurencombinaties.
  • Geschatte afmetingen van 56 × 29 × 31 centimeter.
  • Mogelijkheid om meerdere rackets op te bergen in de 2 Headcompartimenten.
  • Verstelbare en gevoerde handvatten om hem beter te vervoeren.
  • Tas met trekkoord waar schoenen of natte kleding in kunnen worden achtergelaten.
  • Kleine zakken om te voorkomen dat we onze persoonlijke bezittingen kwijtraken.
  • Nieuwe collectie Wilson 2023 sporttassen.

Voor wie is het? We raden het aan aan al die mensen die op zoek zijn naar een grote padeltas, die gewoonlijk douchen na het sporten en al het materiaal dat ze nodig hebben op een comfortabele en georganiseerde manier moeten vervoeren.

Waarom zal je het leuk vinden? Het is namelijk een tas die een groot aantal vakken heeft waardoor je alles overzichtelijk kunt opbergen. Het heeft ook een heel coole zandkleurige afwerking, hoewel je het ook in andere kleurencombinaties kunt krijgen.

Lees meer over het merk WILSON

We weten allemaal dat Wilson Sport jarenlange ervaring heeft in de sportwereld. Sinds 1914 heeft het de beste atleten ter wereld voorbereid en ook in padel heeft het zijn bijdrage geleverd.

Ontdek het gevarieerde assortiment padelrackets, schoenen, paleto-tassen en andere accessoires waarmee u de beste prestaties en een onberispelijke afwerking krijgt. Aarzel niet en rust jezelf uit met de nieuwigheden van dit seizoen, ze zullen je veroveren!

Features Speler: Man Jaar: 2023
Onze beste producten