Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Padeltas Wilson Padel Tour Pro Staff black 2023
  • Padeltas Wilson Padel Tour Pro Staff black 2023
  • Padeltas Wilson Padel Tour Pro Staff black 2023

Padeltas Wilson Padel Tour Pro Staff black 2023

PVP: € 110,00
€ 92,95
-16% Wilson Padel
Padeltas Wilson Padel Tour Pro Staff polyester overjas zwart 2023 | Koop de nieuwe Wilson Padel Tour Pro Staff zwarte padel racketas voor de beste prijs, een ruime tas met een thermovak voor rackets en een zak voor schoenen

Padeltas Wilson Padel Tour Pro Staff zwart 2023

Download de nieuwe producten om padel te spelen die Wilson in 2023 heeft ontwikkeld. We presenteren de Tour Pro Staff zwarte padel-racketas, een grote tas waarin de padelrackets worden beschermd tegen extreme temperaturen dankzij de Thermoguard-voering in een van de vakken. Hij heeft ook een capaciteit voor maximaal 6 padel rackets, stel je voor dat hij groot is!

Wat betreft de fabricage, het is 100% polyester en heeft verstelbare handvatten om het comfortabel te kunnen vervoeren. Naast de grote vakken heeft hij ook kleinere vakken voor accessoires en een binnenverdelingssysteem om te allen tijde de orde te bewaren. Om te eindigen, heeft het geschatte afmetingen van 57 cm x 31 cm x 31 cm.

Padeltas Wilson Padel Tour Pro Staff racketas in zwart, kenmerken

  • Capaciteit voor maximaal 6 rackets in de nieuwe Wilson Padel Tour Pro Staff zwart 2023.
  • Binnen is er een scheidingssysteem om de orde te handhaven.
  • Thermoguard racketcompartiment dat beschermt tegen extreme temperatuurschommelingen.
  • Binnenopbergruimte voor schoenen.
  • Dubbel transportsysteem om hem op de schouder of als rugzak te dragen.
  • Beschikbaar in de Bullpadel 2023 padeltassencatalogus.

Voor wie is het? Dankzij de grote capaciteit raden we het meer aan voor jongens die meestal veel materiaal meenemen naar hun wedstrijden, aangezien het een capaciteit heeft voor maximaal 6 rackets, douchekleding en slippers, zodat je alles wat je wilt op een ordelijke manier kunt vervoeren zonder zorgen maken over de ruimte.

Waarom zal je het leuk vinden? Je zult het gewoon leuk vinden vanwege de fantastische eigenschappen en afwerking. Dankzij de combinatie van zwart- en grijstinten is het zeer elegant. Naar onze mening is het een esthetiek die nooit uit de mode raakt en die altijd in de smaak valt, voor jezelf of als cadeau.

Lees meer over het merk WILSON

We weten allemaal dat Wilson Sport jarenlange ervaring heeft in de sportwereld. Sinds 1914 heeft het de beste atleten ter wereld voorbereid en ook in padel heeft het zijn bijdrage geleverd.

Ontdek het gevarieerde assortiment padelrackets, schoenen, paleto-tassen en andere accessoires waarmee u de beste prestaties en een onberispelijke afwerking krijgt. Aarzel niet en rust jezelf uit met de nieuwigheden van dit seizoen, ze zullen je veroveren!

Features Speler: Man Jaar: 2023
Onze beste producten