Rugzak Wilson Tour Padel grijs 2023
  • Rugzak Wilson Tour Padel grijs 2023

Rugzak Wilson Tour Padel grijs 2023

PVP: € 80,00
€ 54,95
-32% Wilson Padel
Rugzak Wilson Tour Padel grijs 2023 | Ontdek de nieuwe collectie Wilson 2023-rugzakken waar je het Tour Padel-model in twee kleuren kunt vinden, zodat je je favoriet kunt kiezen
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk

Rugzak padel Wilson Tour Padel grijs 2023

Rust jezelf uit met de nieuwe Wilson 2023 signature-collectie, waar je al een grote verscheidenheid aan rugzakken en padeltassen hebt om uit te kiezen. Koop de Tour grijze padelrugzak, een tas die is ontworpen met een Headvak waarin je al je materiaal geordend kunt opbergen.

Het heeft ook een aparte ruimte waar u uw padelracket kunt opbergen en veilig naar wedstrijden kunt vervoeren. Het is ook ontworpen met kleinere vakken aan elke kant waar je die voorwerpen kunt opbergen die je altijd bij de hand wilt hebben, zoals je mobiele telefoon of sleutels.

Rugzak Wilson Tour Padel in grijze kleur, kenmerken

  • Je kunt de Wilson Tour Padel vervoeren met zijn gevoerde handgrepen.
  • Hoogwaardige stof voor meer weerstand tegen slijtage.
  • Achterzak om het racket beschermd op te bergen.
  • Headvak voor kleding en schoenen.
  • Kleine vakken om persoonlijke spullen in op te bergen.
  • Design in grijs met zwarte details.
  • Nieuwe collectie Wilson rugzakken 2023.

Voor wie is het? Het is een ideaal kledingstuk voor mensen die niet op zoek zijn naar een tas die te zwaar is, aangezien het Tour Padel-model is ontworpen met twee zakken waarin je de benodigdheden kunt opbergen.Het wordt je favoriet voor wedstrijden!

Waarom zal je het leuk vinden? Je zult het niet alleen leuk vinden vanwege alle ruimte die het heeft, maar ook vanwege het grijze ontwerp met zwarte details, zonder twijfel een zeer elegante afwerking die je kunt combineren met je padelracket of zelfs kunt gebruiken om naar je werk of om te gaan klas.

Lees meer over het merk WILSON

We weten allemaal dat Wilson Sport jarenlange ervaring heeft in de sportwereld. Sinds 1914 heeft het de beste atleten ter wereld voorbereid en ook in padel heeft het zijn bijdrage geleverd.

Ontdek het gevarieerde assortiment padelrackets, schoenen, paleto-tassen en andere accessoires waarmee u de beste prestaties en een onberispelijke afwerking krijgt. Aarzel niet en rust jezelf uit met de nieuwigheden van dit seizoen, ze zullen je veroveren!

Features Speler: Man Jaar: 2023
Onze beste producten