Padeltas Wilson Jürgen Klopp 2023
  • Padeltas Wilson Jürgen Klopp 2023
  • Padeltas Wilson Jürgen Klopp 2023

Padeltas Wilson Jürgen Klopp 2023

PVP: € 100,00
€ 62,95
-38% Wilson Padel
Padeltas Wilson Jürgen Klopp | Neem alles mee wat je nodig hebt met de grote Wilson Jürgen Klopp zwarte padel racketas, een compacte tas die zijn ruimte opdeelt in grote vakken

Padeltas Wilson Jürgen Klopp 2023

Vernieuw je padel racketas met de nieuwe collectie tassen om padel te spelen van Wilson 2023. Koop Jürgen Klopp padel racketas in zwarte en gele details, een compacte tas met verschillende soorten handgrepen zodat je hem als rugzak op je rug kunt dragen of als een sporttas vanwege de superieure grip.

Hij is gemaakt van een mix van polyester met een PU-coating en is dus extreem duurzaam. Het heeft 2 zijden voor de padelrackets, een bekleed met thermische bescherming. Het biedt ook extra ruimte om onze persoonlijke bezittingen of kleine accessoires bij de hand te houden en stelt je in staat om je schoenen op te bergen in een geventileerd compartiment.

Padelväska Zwarte Wilson tas van Jürgen Klopp, kenmerken

  • De Wilson Jürgen Klopp is ontwikkeld in samenwerking met een van de beste voetbalcoaches.
  • Gemaakt van polyester met een PU-coating.
  • De Thermoguard voering houdt je padelpadel rackets in goede conditie.
  • Groot Headvak en een apart vak voor schoenen.
  • Groot van formaat, circa 55,5 x 38,5 x 28 centimeter.
  • Wilson Pádel 2023 grote tassencatalogus.

Voor wie is het? Perfect voor jongens die na de training meestal douchen en zich omkleden, omdat het een grote tas is, waarin je alle kleding en spullen kunt vervoeren die je nodig hebt, evenals meerdere padelrackets aan beide kanten.

Waarom zal je het leuk vinden? Dankzij de combinatie van materialen biedt het een compacte en resistente structuur met wat het meest duurzaam is. Het is ook de Padeltas van Jürgen Klopp, een van de beste voetbalcoaches en heeft een zwarte afwerking en oranje details met zijn handtekening.

Lees meer over het merk WILSON

We weten allemaal dat Wilson Sport jarenlange ervaring heeft in de sportwereld. Sinds 1914 heeft het de beste atleten ter wereld voorbereid en ook in padel heeft het zijn bijdrage geleverd.

Ontdek het gevarieerde assortiment padelrackets, schoenen, paleto-tassen en andere accessoires waarmee u de beste prestaties en een onberispelijke afwerking krijgt. Aarzel niet en rust jezelf uit met de nieuwigheden van dit seizoen, ze zullen je veroveren!

Features Speler: Man Jaar: 2023
Onze beste producten