Padeltas Wilson Youth oranjegele 2023
  • Padeltas Wilson Youth oranjegele 2023
  • Padeltas Wilson Youth oranjegele 2023

Padeltas Wilson Youth oranjegele 2023

PVP: € 60,00
€ 39,95
-34% Wilson Padel
Padeltas Middelgrote Wilson Youth oranje en gele | Alles binnen handbereik met de oranje en gele Wilson Youth padeltas, een 100% polyester Wilson padeltas met 2 grote Headvakken
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk

Padeltas Wilson Youth oranje gele 2023

Zie als een van de eersten de nieuwe Wilson 2023-tassen om padel te spelen, in onze online winkel vind je ze tegen de beste prijs. We presenteren de padel racketas voor jongeren in oranje en geel, gemaakt van 100% polyester om een uitstekende duurzaamheid te bieden en dat je hem helemaal kunt vullen zonder je zorgen te maken over breken.

Hij verdeelt zijn ruimte in 2 grote en gemakkelijk toegankelijke compartimenten zodat je meerdere rackets, kleding of schoenen kunt opbergen. Het bevat ook kleine vakken voor kleinere voorwerpen. Ten slotte heeft hij 2 verstelbare handgrepen en nog een aan de bovenkant, zodat je hem gemakkelijker kunt vervoeren.

Padeltas Wilson Youth in oranje en gele letters, kenmerken

  • De oranje en gele Wilson Youth heeft handvatten om hem als rugzak te dragen.
  • Polyester constructie, dus sterk en duurzaam.
  • Het verdeelt zijn ruimte in twee grote compartimenten voor het grootste materiaal.
  • De geschatte grootte is 51 x 20 x 25,5 cm, volgens de gegevens van de fabrikant.
  • Het stelt je in staat om persoonlijke bezittingen bij de hand te houden dankzij de kleinere zakken.
  • Nieuwe tassen om padel tennis Wilson 2023 te spelen.

Voor wie is het? Naar onze mening is het perfect voor spelers die regelmatig trainen of wedstrijden spelen en op zoek zijn naar een medium padeltas, met compartimenten in alle maten om al het materiaal op een georganiseerde manier te kunnen vervoeren en te beschermen tegen stoten .

Waarom zal je het leuk vinden? Dankzij de polyester constructie is hij zeer resistent, zodat je hem zonder problemen naar boven kunt laden. Het presenteert ook een zeer kleurrijk oranje ontwerp met gele details en een zwarte achterkant, erg cool!

Lees meer over het merk WILSON

We weten allemaal dat Wilson Sport jarenlange ervaring heeft in de sportwereld. Sinds 1914 heeft het de beste atleten ter wereld voorbereid en heeft het ook zijn bijdrage geleverd aan padel door een complete collectie te lanceren met de hulp van Fernando Belasteguín.

Ontdek het gevarieerde assortiment padelrackets, schoenen, paleto-tassen en andere accessoires waarmee u de beste prestaties en een onberispelijke afwerking krijgt. Aarzel niet en rust jezelf uit met de nieuwigheden van dit seizoen, ze zullen je veroveren!

Features Speler: Man Jaar: 2023
Onze beste producten