Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Pack Babolat Viper Carbon + Paletero 2019
  • Pack Babolat Viper Carbon + Paletero 2019

Pack Babolat Viper Carbon + Padel Tassen 2019

PVP: € 314,95
€ 224,95
-29% Babolat
Koop het Babolat Viper Carbon padelpakket bestaande uit het racket van Juan Lebrón en zijn bijpassende padel racketas, ideaal voor aanvallende spelers

Pack Babolat Viper Carbon + Padel Tassen 2019

Haal de winnaar in jezelf naar boven met het Viper Carbon padelpakket van babolat. Het bestaat uit een ruitvormig racket met een hoge balans om al zijn kracht optimaal te benutten, evenals een grote racketas met meerdere vakken zodat je niets thuis laat.

Zowel het frame als de vlakken van de viper zijn gemaakt van carbon en heeft 3 staven in het hart voor een stabiele en solide slag. De kern is gemaakt van zwart eva waarmee we een hardere aanraking zullen hebben en het heeft reliëf in zijn vlakken. Het beste van alles zijn de producten die Juan Lebrón gebruikt!

Babolat Viper Carbon Review

  • De babolat Viper Carbon is het racket van Juan Lebrón.
  • Full Carbon Technology-systeem voor superieure sterkte en duurzaamheid.
  • Robuuste vliegtuigen en zwart eva-schuim aan de binnenkant.
  • Rh Perf lite capaciteit voor 2 of 3 padel rackets aan elke kant.
  • Hiermee kunt u de kleding, handdoek of schoenen van uw mesjes scheiden.
  • Het heeft verstelbare en gewatteerde handvatten.
  • Geniet van onze cadeaus met een exclusief t-shirt, overgrip en flesje ballen.
  • Het bevat hoogwaardige producten die zijn ontwikkeld door Babolat Padel.

Voor wie is het? De viper is bedoeld voor jongens die de bal graag hard slaan en geeft je genoeg kracht om het punt te winnen en je kunt al je spullen in één grote, compacte tas opbergen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat je wordt uitgerust met de officiële producten van Juan Lebrón, professionele speler van de WPT en maximale vertegenwoordiger van het bedrijf. U zult ongetwijfeld genieten van de beste prestaties en fantastische afwerkingen om op te vallen op de baan.

Lees meer over het merk BABOLAT

Rust jezelf uit met Babolat Sport, een merk van Franse oorsprong met erkend prestige in racketsporten. In de wereld van padel heeft het een geweldige evolutie doorgemaakt, tot op het punt dat het een van de favoriete merken werd.

Op basis van werk en inspanning is het een van de Headsponsors van de World Padel Tour geworden, en enkele van de beste spelers op het circuit, zoals Juan Lebrón of Victoria Iglesias, strijden al met hun rackets. Het Franse bedrijf staat zonder twijfel synoniem voor kwaliteit.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2019
Onze beste producten