Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Overgrips Babolat Vs Original x3
  • Overgrips Babolat Vs Original x3

Overgrips Babolat versus origineel gevoel x3

PVP: € 7,50
€ 6,95
-8% Babolat
Meer sensaties met de dunste overgrips van Babolat, ongelooflijke aanraking en geweldige grip met zijn gladde witte ontwerp. Pak van 3 stuks

Overgrip merk Babolat VS Original blister 3 stuks

Als je niet graag sensaties verliest tijdens het spelen, raden we de Vs Original Feel x3 White padel overgrips aan uit de accessoirecatalogus van Babolat 2020. Hun extra dunne ontwerp, slechts 43 millimeter, maakt ze perfect voor technische spelers.

Aan de andere kant heeft het Franse merk hoogwaardige materialen gebruikt om de speler een goede hechting, aanraking en duurzaamheid te garanderen. Ze drogen ook snel, zodat je tijdens het spel kunt genieten van een droge grip.

Babolat 3 overgrips Vs Original Feel x3 wit, kenmerken

  • De Babolat Vs Original Feel x3 overgrip zijn de beste.
  • Te koop in blister van 3 stuks.
  • Glad oppervlak en een gewicht van 3,7 gram per stuk.
  • Ze houden de handen droog.
  • Ze gaan lang mee, je kunt ze voor meer games gebruiken.
  • Accessoires om padel Babolat 2020 te spelen.

Voor wie is het? Speciaal ontworpen voor spelers die op zoek zijn naar een dunne overgrip, met weinig gewicht om de sensaties bij het slaan niet te verliezen. Ook geschikt om zweten in de handen te stoppen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat ze de lichtste en fijnste van het merk zijn, zul je genieten van onverslaanbare sensaties. Bovendien kun je ze in elke padel racket gebruiken, omdat het witte ontwerp een klassieker is.

Lees meer over het merk BABOLAT

Sinds Babolat Padel padelproducten begint te produceren, heeft het een grote evolutie doorgemaakt. Het is momenteel een van de favoriete merken voor spelers, omdat het een grote verscheidenheid aan padelpadel rackets, schoenen, kleding en racketas heeft om degene te kiezen die het beste bij onze behoeften past.

Dankzij zijn werk en inzet is hij een van de Headsponsors van de World Padel Tour geworden. Enkele van de beste spelers op het circuit, zoals Juan Lebrón of Victoria Iglesias, concurreren met hun producten, dus wacht niet langer en geniet van de beste sensaties met Babolat.

Onze beste producten