Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Wristband Bidi Badu Cody Code Move marineblauw
  • Wristband Bidi Badu Cody Code Move marineblauw

Wristband Bidi Badu Cody Code Move marineblauw

PVP: € 16,95
€ 11,95
-30% Bidi Badu
Wristband Bidi Badu Cody Code Move blauwe lange | Voorkom polsblessures met de nieuwe Bidi Badu Cody Code Move padelpolsband in marineblauw, ze geven je de ondersteuning en het comfort die je nodig hebt

Wristband padel Bidi Badu Cody Code Move in marineblauw

Bereid je volledig voor op je meest veeleisende padelwedstrijden met de nieuwe Bidi Badu 2023 accessoirecollectie, nu verkrijgbaar in onze online winkel. Koop de Cody Code Move padelpolsbandjes in marineblauw, essentieel voor warme dagen omdat ze ons helpen het zweet van het voorHead en de armen te drogen.

Het bestrijdt niet alleen het zweten, maar ze bieden ook geweldige ondersteuning van de gewrichten, waardoor slechte gebaren tijdens het spel worden vermeden. Voor de voorbereiding zijn hoogwaardige stoffen gebruikt die zeer duurzaam en elastisch zijn, waardoor het comfort wordt verbeterd.

Wristband Bidi Badu Cody Code Move grote in donkerblauwe functies

  • De Bidi Badu Cody Code Move marineblauw wordt verkocht in verpakkingen van 2 stuks.
  • Lang formaat, ongeveer 12 x 8 centimeter.
  • Stoffen van hoge kwaliteit om zweet te absorberen.
  • Behoudt de kwaliteit in de loop van de tijd.
  • Marineblauw ontwerp met contrasterend logo.
  • Nieuwe catalogus met accessoires om padel Bidi Badu 2023 te spelen.

Voor wie is het? Perfect voor elke sporter die zich oncomfortabel voelt door het zweten, aangezien het lange en absorberende polsbanden zijn, ontsnapt er geen enkele druppel zweet, wat zorgt voor een veel drogere grip op het racket.

Waarom zal je het leuk vinden? Want eenmaal gedragen zijn ze door hun marineblauwe finish en witte merklogo erg gaaf. Ze zijn echter ook verkrijgbaar in meer opvallende kleurencombinaties 'u bepaalt zelf welke u het mooist vindt!

Lees meer over het merk Bidi Badu

Ontdek het nieuwe Duitse sportkledingmerk Bidi Badu, dat een groot aantal kledingstukken heeft om sporten zoals tennis of padel te beoefenen. Hun kleding is vervaardigd met de hoogste kwaliteit om je stoffen te geven die weerstand bieden terwijl je comfortabel kunt spelen.

Daarnaast kenmerken zijn ontwerpen zich door het meest opvallend te zijn omdat ze geïnspireerd zijn door de Afrikaanse levensstijl en zijn meer ontspannen mentaliteit, dit is zeer aanwezig in al zijn kleding. Je kunt nu in onze padelwinkel de nieuwe collectie kleding voor zowel dames als heren van het merk Bidi Badu vinden, je zult er dol op zijn!

Features Jaar: 2023
Onze beste producten