Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Black Crown Wolf
  • Black Crown Wolf

Black Crownwolf

PVP: € 80,00
€ 69,95
-13% Black Crown
padel racket de padel Black Crown Wolf | Beheers de bal met dit Black Crown-initiatiepadel racket, een padel racket met controle en zachte aanraking dat de beste sensaties genereert en nu voor een onverslaanbare prijs
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Black Crown Wolf 2021

Begin in deze sport met het gele Wolf padel racket, een model uit de eerste serie van Black Crown 2021. Het heeft een rond formaat en een lage balans, waardoor je geniet van een breed slagoppervlak zodat je geen makkelijke ballen mist.

Bovendien verlies je geen sensaties omdat het een constructie van zacht rubber en glasvezel bevat, een combinatie die zorgt voor een elastische en zachte aanraking. Het framegebied is voor 50% versterkt met carbon, waardoor het meer weerstand biedt tegen stoten of schokken.

Black Crown Wolf geel, kenmerken

  • Brede sweet spot van de Black Crown Wolf die onze fouten zal vergeven.
  • Glasvezel op de gezichten, waardoor het een grotere speelbaarheid heeft.
  • Veel comfort dankzij de zachte rubberen kern.
  • Controleblad, met balans dicht bij de hand en rond formaat.
  • Frame van 50% koolstofcomposiet.
  • padel racket van snelle aanpassing en zeer beheersbaar.
  • Een van de Black Crown 2021 initiatie padel rackets.

Voor wie is het? We raden de wolf aan aan amateurs, atleten die af en toe spelen of nog maar kort spelen en een controle, licht en soft-touch racket nodig hebben om de techniek te perfectioneren en te verbeteren.

Waarom zal je het leuk vinden? Hoewel het een initiatieracket is, is het gemaakt van hoogwaardige materialen zodat de atleet de beste sensaties op het veld kan voelen. Daarnaast maken zijn zwarte design en gele details hem de coolste!

Lees meer over het merk Black Crown

Het merk Black Crown Padel is een van de grootste exponenten van design en kwaliteit, met zijn Headkantoor in Barcelona. Van daaruit ontwerpt en produceert het alle producten in zijn uitgebreide catalogus.

Het Catalaanse bedrijf is nog niet zo lang geleden in deze sector begonnen, maar het is nu al een maatstaf voor veel professionele en amateurspelers. Geniet van de beste sensaties met zijn nieuwe collectie padelpadel rackets.

Features Vorm: Rond Peil: Initiatie, Tussenliggend Toneelstuk: Controle Gewicht: 355-365 gr Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2021 Tacto Blando Material Principal Fibra de vidrio Rugosidad Sin rugosidad
Onze beste producten