De beste power padel rackets van 2022

Breng je aanvalsspel naar voren met de beste power padel rackets van 2022, we presenteren onze krachtigste selectie van de beste merken op de markt

Ontdek welke de beste 2022 power padel rackets zijn. We hebben een selectie gemaakt van de krachtigste modellen , vervaardigd met de beste technologieën en materialen op de markt om uitzonderlijke prestaties op het circuit te bereiken.

De beste power rackets 2022

Al deze power rackets kenmerken zich door hun diamantformaat met medium/high balans , met een kleinere sweetspot en gelegen in het bovenste gedeelte van het racket, het zijn zeer technische rackets die alleen bedoeld zijn voor ervaren spelers met een hoog speelniveau.

Dit vertaalt zich in meer slag van bovenaf , waardoor er meer snelheid naar de bal wordt gedrukt, zodat het gemakkelijker is om hem uit de baan te krijgen.

Kies uit onze top tien wat jouw favoriete powerracket is.

Adidas Metalbone 3.1 2022

Adidas Metalbone 3.1 2022

AANBIEDING: € 339,95 Adviesprijs: € 350,00

  • Vorm: Diamant
  • Spel: Kracht
  • Gewicht: 350-360

Adidas Metalbone 3.1 2022

Meer kracht in je slagen met de nieuwste editie van Ale Galán ’s racket: de nieuwe Adidas Metalbone 3.1. Net als zijn voorganger handhaaft het het oversized diamantformaat met een hoge balans en een zachte, prestatiegerichte eva-rubberen kern, het zachtste rubber dat door het merk wordt gebruikt voor een zachtere aanraking.

Er is echter een hardere versie: de Adidas Metalbone HRD 3.1 met high-density eva-rubber voor wie op zoek is naar extra hardheid.

Voor de constructie is het Octagonal Structure-systeem in de omtrek opgenomen om meer stijfheid en stevigheid te bereiken. Voor het frame en het oppervlak is koolstof gebruikt, met een gealuminiseerde laag op de vlakken die de weerstand verbetert. Ze beschikken ook over spinbladtechnologie voor extra spin . Het heeft ook gewichtsbalanstechnologie om de balans aan te passen met 6 schroeven van elk 2 gram .

Nox AT10 Genius Attack 18k 2022

Nox AT10 Genius Attack 18k

AANBIEDING: € 237,00 Adviesprijs: € 329,00

  • Vorm: Diamant
  • Spel: Kracht
  • Gewicht: 365-375

Nox AT10 Genius Attack 18k

Geniet met volle teugen met het Agustín Tapia racket, waar je de nieuwe Nox AT10 Genius Attack 18k vindt. Het is een van de krachtigste modellen in de Luxury serie dankzij zijn diamantvorm en middelhoge balans. Voor degenen die op zoek zijn naar controle, is er echter een beter beheersbaar model beschikbaar: de AT10 Genius Arena 18k .

Wat de fabricage betreft, werd de structuur versterkt met Dynamic Structure-technologie en werd koolstof in het frame gebruikt voor meer weerstand. In de vliegtuigen is 18k-stof gecombineerd met Eva HR3-rubber om geen sensaties te verliezen. Tot slot zorgt het ervoor dat je meer contact met de bal hebt dankzij de ruwe afwerking op de vlakken en je zult nauwelijks trillingen merken met het geïntegreerde systeem in het hart van het racket.

Babolat Technical Viper 2022

Babolat Technische Viper 2022

AANBIEDING: € 250,00 Adviesprijs: € 289,95

  • Vorm: Diamant
  • Spel: Kracht
  • Gewicht: 360-375

Babolat Technical Viper 2022

Een van de favorieten van aanvallende spelers : het Technical Viper-racket van Juan Lebrón . Net als zijn voorganger heeft het een constructie van 100% koolstof, met 12k-stof op de s-faces , een vrij stijve vezel die het een droger gevoel geeft en meer kracht bereikt bij het slaan.

Aan de andere kant bevat het een X-eva-kern, waar verschillende dichtheden van eva-rubber worden gecombineerd om te proberen de beste balans tussen comfort en kracht te bereiken. Het bevat ook een ruwe 3D-afwerking op de slagvlakken waarmee je grotere effecten op de bal kunt printen.

NB Massive Attack 2022

NB Massale aanval 2022

AANBIEDING: € 150,00 Adviesprijs: € 230,00

  • Vorm: Diamant
  • Spel: Kracht
  • Gewicht: 360-375

NB Massive Attack 2022

Breng je meest agressieve kant naar voren op het veld met de zwart-rode Enebe Massive Attack , een krachtig model om aanvallen uit te drukken. Zoals de meeste powerrackets, heeft het een diamantformaat en een hoge balans, hoewel het comfort niet verwaarloost dankzij de HR3 zachte eva-rubberen kern , die meer zoetheid in de aanslag genereert.

Door koolstof in de structuur te gebruiken, is het extreem resistent. Bovendien zijn de vlakken verstevigd met 3K-stof om een droger gevoel te krijgen. Om te eindigen, presenteert het een nieuw hartontwerp dat meer stabiliteit en een geïntegreerd anti-vibratiesysteem biedt, zodat je urenlang kunt spelen en elleboog- of schouderblessures kunt voorkomen.

Bullpadel Vertex 03 2022

Bullpadel Vertex 03 2022

AANBIEDING: € 324,95 Adviesprijs: € 330,00

  • Vorm: Diamant
  • Spel: Kracht
  • Gewicht: 365-375

Bullpadel Vertex 03 2022

Het is zonder twijfel het best verkochte Bullpadel padel racket voor aanvallende games geworden. En het is dat de nieuwe Juan Tello Vertex 03 zeer goed presteert op het veld dankzij het diamantformaat met middelhoge balans, in staat om hem aan te passen met het aangepaste weeggewichtsysteem , zodat je de balans kunt aanpassen aan de kenmerken van de wedstrijd.

Net als zijn voorganger handhaaft het het Air Channel-systeem, enkele openingen in het hartgebied die het stijver en beheersbaarder maken. Het is gemaakt van 100% koolstof samen met Xtend-vezels in 12k op het oppervlak.

De kern is gemaakt van multi-eva rubber en dankzij het ruwe zandachtige oppervlak kun je meer spin geven aan gesneden of topspin ballen.

Dreampadel Bandit 2022

Dreampadel Bandit 2022

AANBIEDING: € 274,95 Adviesprijs: € 330,00

  • Vorm: traan
  • Spel: Veelzijdig
  • Gewicht: 360-375

Dreampadel Bandit 2022

We presenteren een van de powerrackets die met meer kracht op de markt is gekomen : de Dreampadel Bandit , een jong merk dat een revolutie teweeg heeft gebracht in de sector vanwege zijn technologieën en innovatieve materialen. Het oversized ontwerp met sweet spot-technologie verbreedt de sweet spot, maar de iets hogere balans en hardere aanraking zorgen voor meer punch.

Zo combineert het een koolstofstructuur met 3k hexcel stof op het oppervlak dat het een grote sterkte geeft. Voor de kern is power black eva gebruikt, een harder schuim dat de kracht verhoogt bij het volleyen of finishen. Aan de andere kant bevat het de oppervlakteafwerking van de vlakken met een licht reliëf, waardoor grotere effecten op de bal worden bereikt.

Babolat Air Viper 2022

Babolat Air Viper 2022

AANBIEDING: € 289,95 Adviesprijs: € 290,00

  • Vorm: Diamant
  • Spel: Kracht
  • Gewicht: 350-360

Babolat Air Viper 2022

Het is een van de revelatie power padel rackets van het seizoen en het is erg populair onder de spelers. Het belangrijkste kenmerk is de goede hanteerbaarheid, aangezien het een vrij laag gewicht heeft, tussen 350 en 360 gram . Dus, hoewel het het diamantformaat handhaaft met een gemiddelde – hoge balans, is het redelijk beheersbaar, iets dat in de buurt van het net wordt gewaardeerd.

Wat betreft de fabricage, het is 100% koolstof, met behulp van 16k koolstofweefsel op het oppervlak dat het een grote robuustheid geeft. Binnenin behoudt het het x-eva-rubber in verschillende dichtheden om een goede baloutput te bereiken zonder een jota aan kracht te verliezen. Het heeft ook ruwheid en een anti-vibratiesysteem om trillingen die door de impact worden veroorzaakt, te elimineren.

Head Graphene Delta Pro 2022

Head Grafeen Delta Pro 2022

AANBIEDING: € 225,00 Adviesprijs: € 310,00

  • Vorm: Diamant
  • Spel: Kracht
  • Gewicht: 365-375

Head Graphene Delta Pro 2022

We presenteren het nieuwe racket van Arturo Coelho : de nieuwe Delta Pro in zwart, grijs en oranje. Het is een klassieker van het merk , met zijn nu al karakteristieke ruitvormige mal en gewicht aan de bovenkant. De nieuwe Auxetic-constructie verbetert echter de prestaties, het rijgedrag en de sensaties op het circuit .

Wat de vervaardiging betreft, is grafeen gebruikt, een soort koolstof dat de structuur meer sterkte geeft tegen stoten of schokken. Het hartgebied is versterkt met het slimme brugsysteem, dat verdraaiing bij het slaan voorkomt, en de kern is gemaakt van powerfoam, een soort schuim dat zorgt voor een prachtige balans tussen comfort en kracht. Om af te werken kun je de bal meer spin geven dankzij de ruwe afwerking van de vlakken.

Bullpadel Hack 03 2022

Bullpadel-hack 03 2022

AANBIEDING: € 324,95 Adviesprijs: € 325,00

  • Vorm: Diamant
  • Spel: Kracht
  • Gewicht: 365-375

Bullpadel hack 03 2022

Geniet van alle kracht van het nieuwe Paquito Navarro racket , de Hack 03. Het keert terug vol technologieën en benadrukt het nieuwe Adaptia-hartontwerp dat de aerodynamica en stabiliteit verbetert. Wat betreft de vorm, het combineert een hybride formaat om een goede sweet spot te behouden samen met de balans in het bovenste gedeelte, hoewel je het kunt aanpassen dankzij het aangepaste gewichtssysteem in de beschermer en manchet om de balans te wijzigen.

Voor de fabricage is de nieuwste generatie koolstof in de hele structuur gebruikt, waardoor de buis is versterkt met de zenuwkanalen. De gezichten zijn voorzien van 18k-stof, die een droger gevoel geeft, maar in combinatie met de multieva-kern , verwaarloost het comfort niet. Eindelijk geniet je van een game zonder blessures dankzij de hesacore grip en vibradrive technologie .

Nox Nerbo WPT 2022

Nox Nerbo WPT 2022

AANBIEDING: € 247,00 Adviesprijs: € 350,00

  • Vorm: Diamant
  • Spel: Kracht
  • Gewicht: 365-375

Nox Nerbo WPT 2022

Het is een exclusief Nox racket voor de World Padel Tour , met een spectaculaire finish die je zal laten schitteren op de baan. Dicht bij het net stelt niet teleur, want het diamantformaat en de hoge balans geven het een enorme stoot. Om ongemak voor de arm te voorkomen, bevat het anti-vibratietechnologie, zodat je de bal hard kunt raken en te allen tijde kunt genieten van een veilig spel.

Voor de constructie zijn koolstof en 18k stof gebruikt, naast een kern met meerlagig zwart eva-rubber, dat wil zeggen rubber in verschillende dichtheden dat de sensaties bij het slaan aanzienlijk verbetert. Het heeft ook een Rough Surface-afwerking op de vlakken , een soort ruwheid op de mal die na verloop van tijd niet verdwijnt.

En tot nu toe onze selectie van de beste powerrackets 2022 , een ranglijst gemaakt van de beste padel merken zodat je kunt kiezen welke jouw favoriet is.