Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Dunlop Inferno Carbono 2020
  • Dunlop Inferno Carbono 2020

Dunlop Inferno Carbono 2021

PVP: € 240,00
€ 109,95
-55% Dunlop Padel
Dunlop Inferno padel racket in de aanbieding | Een van de best verkochte Dunlop-padel rackets, gemaakt van carbon voor meer duurzaamheid en met een gecompenseerd spel nu voor de beste prijs
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Dunlop Inferno Carbon rood

We hebben nu de beste kortingen op beschikbare Dunlop-padel rackets. Koop de nieuwe editie van het Inferno Carbono padel racket in het rood voor de beste prijs, een model uit de intensieve serie van Dunlop 2021. Het heeft een extra grote mal met een gemiddelde tot hoge balans, zodat het kracht of controle niet verwaarloost.

Dankzij de carbon constructie en perimeterversterkingen zul je genieten van een veel stabielere slag en een grote kracht van het racket. Het biedt ook zeer goede sensaties met de EVA-rubberen kern en heeft een nieuw hartontwerp dat trillingen vermindert.

Dunlop Inferno Carbon rood, kenmerken

  • Traanvorm met medium - hoge balans van de dunlop Inferno Carbono 2020.
  • Folie op het frame om stoten en krassen te voorkomen.
  • Meer stabiliteit dankzij de 3 staven van het hart.
  • Nieuw geperforeerd patroon dat de sweet spot verbreedt.
  • Veelzijdig racket, met een fantastische balans tussen power en controle.
  • Uitstekende sensaties bij het slaan met het eva-rubber van de kern.
  • Carbon constructie voor duurzaamheid.
  • Nieuwe collectie Dunlop Padel 2020 rackets.

Voor wie is het? We raden het aan aan ervaren spelers en ook aan spelers van gemiddeld niveau, die intensief strijden en die op zoek zijn naar een veelzijdig racket om de beste prestaties te leveren, zowel in aanval als verdediging.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een van de meest succesvolle dunlop-rackets is, niet alleen vanwege de prestaties op de baan, maar ook vanwege de afwerking. In deze editie keert hij terug met een zwart design en rode en gele details.

Lees meer over het merk DUNLOP

We weten allemaal dat Dunlop Padel een van de favoriete merken van atleten is. We vinden hun producten terug in een veelheid aan sporten en hun bijdrage in de padel-sector kan niet ontbreken met een verscheidenheid aan hoogwaardige rackets, kleding, tassen en accessoires.

Al zijn padelproducten zijn aangepast aan alle soorten spelers en met een uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding. Het bewijs hiervan is dat Juani Mieres, Patty Llaguno of Willy Lahoz enkele van de professionele spelers zijn die het merk vertegenwoordigen.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 365-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2021
Onze beste producten