Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Dunlop Blitz Evolution Orange 2021
  • Dunlop Blitz Evolution Orange 2021

Dunlop Blitz Evolution Oranje

PVP: € 160,00
€ 84,95
-47% Dunlop Padel
padel racket de padel Dunlop Blitz Evolution Orange | Bepaal uw speelstijl met dit veelzijdige Dunlop-racket, een uitstekend prestatiemodel voor spelers van het middenniveau voor een onverslaanbare prijs.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Dunlop Blitz Evolution Oranje

Haal de winnaar in jezelf naar boven met het Blitz Evolution Orange padel racket, een fantastisch prijs-kwaliteitverhouding model van Dunlop Padel 2022 . Het is een zeer veelzijdig racket en beschikt over de beste technologieën van het bedrijf voor spectaculaire prestaties.

Ten eerste is het framegebied versterkt met koolstofweefsel voor extra duurzaamheid. Het heeft ook een nieuw hartontwerp dat een stabielere slag genereert. Bovendien verlies je geen sensaties dankzij het glasvezel van de vliegtuigen en het EVA-schuim van de kern.

Dunlop Blitz Evolution oranje, kenmerken

  • Met de Dunlop Blitz Evolution Orange 2022 heb je kracht en controle in gelijke mate.
  • Met koolstof versterkte buis voor een stevigere structuur.
  • Uitzonderlijke touch en sound dankzij de EVA-rubberen kern.
  • Nieuw ontwerp van het hartgebied dat een stevige en stabiele slag genereert.
  • Multifunctionele padel racket met snelle aanpassing.
  • Traanvorm met balans in het midden om de perfecte balans te bereiken.
  • Dunlop padel racket collectie voor heren 2022.

Voor wie is het? Naar onze mening kan het worden gebruikt door spelers van hoog of gemiddeld niveau met een veelzijdige stijl, omdat het een zeer goed gecompenseerd padel racket is dat zich aanpast aan elke speelstijl en waarmee je moeiteloos kunt verbeteren.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het geweldige prestaties op het circuit biedt en je het voor een goede prijs kunt krijgen. Bovendien heeft het ook een zeer mooie esthetiek met de combinatie van zwarte en oranje details.

Lees meer over het merk DUNLOP

We weten allemaal dat Dunlop Padel een van de favoriete merken van atleten is. We vinden hun producten terug in een veelheid aan sporten en hun bijdrage in de padel-sector kan niet ontbreken met een verscheidenheid aan hoogwaardige rackets, kleding, tassen en accessoires.

Al zijn padelproducten zijn aangepast aan alle soorten spelers en met een uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding. Het bewijs hiervan is dat Juani Mieres, Patty Llaguno of Willy Lahoz enkele van de professionele spelers zijn die het merk vertegenwoordigen.

Features Vorm: Druppel Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 365-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Schuurpapier
Onze beste producten