Dunlop Inferno Carbon Elite 2023
  • Dunlop Inferno Carbon Elite 2023
  • Dunlop Inferno Carbon Elite 2023

Dunlop Inferno Carbon Elite 2023

PVP: € 220,00
€ 127,95
-42% Dunlop Padel
Dunlop Inferno Carbon Elite veelzijdige schep | Geniet van elke actie van het spel met dit Dunlop padel racket, ideaal voor gevorderde spelers die zowel kracht als controle nodig hebben.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Dunlop Inferno Carbon Elite padel racket

Rust jezelf uit met het laatste nieuws in de sector in onze online winkel. Haal je beste spel naar boven met het Inferno Carbon Elite padelracket uit de Dunlop Padel 2023 advanced-serie, een model dat zich aanpast aan elke speelstijl. Dankzij het extra grote formaat en de medium balans kun je je beste spel spelen.

Voor de constructie is 100% koolstof gebruikt met een nieuw drievoudig ontwerp dat de structuur meer stijfheid geeft. Het genereert ook zeer goede sensaties bij het slaan met het pro eva-rubber aan de binnenkant en met het Booster Grooves-systeem kun je de bal hard raken.

Dunlop Inferno Carbon Elite zwart en rood kenmerken

  • Val je rivalen aan en verdedig het punt met de Dunlop Inferno Carbon Elite 2023.
  • Nieuwe verdeling van de gaten in V, wat de sensaties bij het slaan vergroot.
  • Uitstekende stevigheid dankzij de Booster Grooves-technologie van de structuur.
  • padel racket zeer goed gecompenseerd voor zijn extra grote formaat en medium balans.
  • Full carbon constructie om het meer resistent te maken.
  • Ongelofelijk balgevoel met de pro eva core, een superelastisch eva rubber.
  • De nieuw ontwikkelde Tri-Bar-versterking zorgt voor grote stabiliteit.
  • Intensieve serie Dunlop 2023 padel rackets.

Voor wie is het? Het kan worden gebruikt door spelers van hoog en gemiddeld niveau, omdat het een uitgebalanceerd racket is dat ons zal helpen onze speelstijl te definiëren terwijl we genieten van geweldige sensaties tijdens het spel.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een klassieker is van de firma die elk seizoen opnieuw wordt uitgevonden met de beste technologieën en een geweldig design. Dit seizoen keert het terug met een combinatie in zwart met een rood, oranje en geel kleurverloop om het nog opvallender te maken.

Lees meer over het merk Dunlop

We weten allemaal dat Dunlop Sport een van de favoriete merken van sporters is. We vinden hun producten terug in een veelheid aan sporten en hun bijdrage aan de padel-sector kon niet ontbreken met een verscheidenheid aan hoogwaardige rackets, kleding, tassen en accessoires.

Al zijn padelproducten zijn aangepast aan alle soorten spelers en hebben een uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding. Het bewijs hiervan is dat Juani Mieres, Ramiro Moyano of Marta Borrero enkele van de professionele spelers zijn die het merk vertegenwoordigen.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd, Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Aanraken: Hard Hoofdmateriaal Koolstof
Onze beste producten