Dunlop Rapid Power 4.0 2023
  • Dunlop Rapid Power 4.0 2023

Dunlop Rapid Power 4.0 2023

PVP: € 100,00
€ 89,90
-11% Dunlop Padel
Onze tussenliggende serie Dunlop Rapid Power 4.0 | Schaf deze middelgrote Dunlop-schep aan voor de beste prijs, een zeer goed uitgebalanceerd model, ideaal om vooruitgang te boeken en een krachtig spel te ontwikkelen, maar met controle
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Dunlop Rapid Power 4.0 padelracket

Het vordert adequaat dankzij Dunlop Padel 2022 en zijn nieuwe zwart-grijze padel racket Rapid Power 4.0, een model uit de tussenliggende serie. Het is ontworpen met een druppelvorm en goed gecentreerde balans om kracht of controle niet te verliezen, dus het zal je helpen je speelstijl te bepalen.

Aan de andere kant verlies je dankzij de pro eva core geen sensaties bij het slaan en geniet je van veel comfort. Wat de gebruikte materialen betreft, is grafiet gebruikt in het framegebied voor meer weerstand en glasvezel op de gezichten voor een meer elastische aanraking.

Dunlop Rapid Power 4.0 grijs, kenmerken

  • De Dunlop Rapid Power 4.0 helpt je om je aanvals- en verdedigingsspel te perfectioneren.
  • Stabiele structuur, vermijden van torsie.
  • Binnenin is Eva-rubber gebruikt om goede sensaties te genereren bij het slaan.
  • Frame versterkt met grafiet voor meer duurzaamheid.
  • Het verwaarloost de controle niet dankzij zijn extra grote mal.
  • Verdeling van de gaten parallelle gaten die de prestaties verbeteren.
  • Dunlop Padel 2023 intermediate racketcollectie.

Voor wie is het? We denken dat het de perfecte bondgenoot is voor de middenklasse speler die graag de bal hard slaat, aangezien het een powerracket is met een goed balgevoel en controle niet verwaarloost. Iets fundamenteels voor vooruitgang.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het kwaliteit, technologie en innovatie biedt voor de beste prijs, is het dus een zeer betaalbaar racket voor iedereen. Daarnaast zal hij je aandacht trekken door zijn elegante zwarte design met grijze details om tot een spectaculair eindresultaat te komen.

Lees meer over het merk Dunlop

We weten allemaal dat Dunlop Sport een van de favoriete merken van sporters is. We vinden hun producten terug in een veelheid aan sporten en hun bijdrage aan de padel-sector kon niet ontbreken met een verscheidenheid aan hoogwaardige rackets, kleding, tassen en accessoires.

Al zijn padelproducten zijn aangepast aan alle soorten spelers en hebben een uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding. Het bewijs hiervan is dat Juani Mieres, Ramiro Moyano of Marta Borrero enkele van de professionele spelers zijn die het merk vertegenwoordigen.

Features Vorm: Druppel Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-370 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten