Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Dunlop Aero Star Junior 2023
  • Dunlop Aero Star Junior 2023

Dunlop Aero Star Junior 2023

PVP: € 70,00
€ 62,95
-11% Dunlop Padel
Dunlop Aero Star kinder racket | Betere prestaties gegarandeerd met het Dunlop Aero Star kinderracket, een model dat is aangepast aan uw hand omdat het licht van gewicht is en een dunne grip heeft
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Dunlop Aero Star Junior 2023 padelracket

We hebben al de nieuwste producten beschikbaar om Dunlop 2023 padel te spelen, een maatstaf onder atleten vanwege de kwaliteit en redelijke prijzen. Voor de kleine kampioenen presenteren we het Aero Star padelracket in zwart en brons, een uitgebalanceerd model dat ons op de baan zal helpen vanwege zijn gewicht en kleinere afmetingen.

Op de baan biedt het een geweldige balans tussen kracht en controle, omdat het een Druppelformaat heeft met een medium balans. Voor de constructie zijn flexibele materialen gebruikt, zoals glasvezel voor de buitenstructuur en zacht rubber in de kern. Door de combinatie is het zeer flexibel en genereert het nauwelijks trillingen.

Dunlop Aero Star voor jongens zwart en brons, kenmerken:

  • De Dunlop Aero Star Junior heeft een laag gewicht, ongeveer tussen de 310 - 330 gram.
  • Minimaliseert de impact, waardoor armongemak wordt vermeden.
  • Gemaakt van glasvezel, een flexibel materiaal dat zijn prestaties verbetert.
  • Veelzijdig racket door zijn druppelformaat en lage balans.
  • Dunner handvatontwerp om het gemakkelijk vast te kunnen pakken.
  • Het behoort tot de Dunlop Padel 2023 serie rackets voor kinderen.

Voor wie is het? Zowel voor jongens als voor meisjes die nog maar kort of regelmatig spelen, want het is een veelzijdig racket waarmee we onze beste slagen kunnen maken en dat ook is aangepast aan de behoeften van kinderen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het op esthetisch vlak een replica is van het volwassen model en dus dezelfde afwerking heeft. Je zult dol zijn op de combinatie in zwart met bronzen details en logo, het zal je laten schitteren op het circuit!

Lees meer over het merk Dunlop

We weten allemaal dat Dunlop Sport een van de favoriete merken van sporters is. We vinden hun producten terug in een veelheid aan sporten en hun bijdrage aan de padel-sector kon niet ontbreken met een verscheidenheid aan hoogwaardige rackets, kleding, tassen en accessoires.

Al zijn padelproducten zijn aangepast aan alle soorten spelers en hebben een uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding. Het bewijs hiervan is dat Juani Mieres, Ramiro Moyano of Marta Borrero enkele van de professionele spelers zijn die het merk vertegenwoordigen.

Features Vorm: Druppel Peil: Initiatie, Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Profiel: 36 mm Speler: Kind Jaar: 2023 Tacto Blando Material Principal Fibra de vidrio Rugosidad Sin rugosidad
Onze beste producten