Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Dunlop Boost Attack 2.0 2023
  • Dunlop Boost Attack 2.0 2023

Dunlop Boost Attack 2.0 2023

PVP: € 140,00
€ 119,95
-15% Dunlop Padel
padel racket serie media Dunlop Boost Attack 2.0 2023 | Volg je progressie met het groene Dunlop Boost Attack 2.0 padel racket, een uitgebalanceerd model waarmee je je speelstijl kunt definiëren en verbeteren
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Dunlop Boost Attack 2.0 padel racket 2023

Rust jezelf uit met kwaliteitsproducten voor de beste prijs dankzij de productcollectie van Dunlop 2023. We presenteren het nieuwe padel racket Boost Attack 2.0 in het groen, een model dat zich snel aanpast en een perfecte balans biedt. Om dit te doen, combineert het een druppelformaat met een gecentreerde balans.

Voor de constructie is koolstof met glasvezel gebruikt om een goede weerstand en speelbaarheid op de baan te bereiken. Voor de kern bevat het eva-rubber met gemiddelde dichtheid, dus het voelt comfortabel aan en het absorbeert trillingen goed. Ten slotte heeft het zowel versteviging als een lichte ruwheid.

Dunlop Boost Attack 2.0 zwart en groen, kenmerken

  • Krijg kracht en controle bij elk schot met de Dunlop Boost Attack 2.0.
  • Oversized ontwerp met gecentreerde balans.
  • Het bevat een nieuwe verdeling van het gatenpatroon.
  • De buis is verstevigd om een solide structuur te verkrijgen.
  • Powerframe-technologie die zijn prestaties op het circuit verbetert.
  • Eva pro rubberen binnenkant, die onverslaanbare sensaties genereert.
  • Vlakken met een licht ruwe afwerking om effecten te verbeteren.
  • Intensieve serie Dunlop 2023 padel rackets.

Voor wie is het? Naar onze mening is het meer gericht op de middenspeler die zich wil verbeteren, aangezien het een multifunctioneel racket van hoge kwaliteit is dat ook een ruw oppervlak bevat om met effecten te spelen.

Waarom zal je het leuk vinden? Esthetisch vinden we het erg gaaf, omdat we ervan overtuigd zijn dat zijn zwarte cosmetica en groene details niet onopgemerkt blijven. Geniet als eerste van alle kwaliteit van de nieuwe Boost Attack 2.0!!

Lees meer over het merk Dunlop

De geschiedenis van Dunlop Sport in de sportwereld is erg lang. In de loop van de tijd is het een van de meest populaire padelfirma's ter wereld geworden onder fans en meer professionals.

De padelrackets zijn eersteklas, met hoogwaardige materialen en revolutionaire technologische systemen en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast heeft het de steun van professionele spelers zoals Ramiro Moyano, Juani Mieres of Teresa Navarro.

Features Vorm: Druppel Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Aanraken: Halfzacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Schuurpapier
Onze beste producten