Dunlop Inferno Graphite Pro 2023
  • Dunlop Inferno Graphite Pro 2023

Dunlop Inferno Graphite Pro 2023

PVP: € 150,00
€ 59,96
-61% Dunlop Padel
Dunlop Inferno Graphite Pro 623904 | Kies voor de Dunlop Inferno Graphite Pro, het perfecte padel racket voor gevorderde spelers die alles op het veld willen geven. Kracht en precisie in een uniek ontwerp! Zorg dat elke slag telt en maak van elk spel een overwinning!
Schrijf een beoordeling
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Dunlop Inferno Graphite Pro Padel racket

Loop voor op je teamgenoten en krijg de beste padel aanbiedingen in onze online winkel. Scoor het nieuwe padel racket Inferno Graphite Pro in rood en geel, een model dat opvalt door zijn balans. Het heeft een traanvormig ontwerp met een gemiddeld evenwicht, waardoor het evenwichtig aanvoelt en je helpt elke plek op het veld te domineren.

Voor extra duurzaamheid is het frame versterkt met carbon, waardoor het bestand is tegen schokken en stoten. Het heeft ook een kern van pro EVA-schuim, een schuim dat een geweldig gevoel geeft en trillingen elimineert. Tot slot combineert het glasvezel en graphite, wat de speelbaarheid verhoogt.

Dunlop Inferno Graphite Pro rood en geel, kenmerken

  • De Dunlop Inferno Graphite Pro 2023 heeft de tribar versterking voor een stabiele slag.
  • Het is een van de best verkochte rackets van Dunlop.
  • Traanvormig ontwerp en gemiddeld evenwicht voor een balans tussen kracht en controle.
  • Boorpatroon dat de sweet spot verbetert, wat handig is bij off-center slagen.
  • Zeer handelbaar, om snel op elke bal te reageren.
  • Comfortabele slag zonder trillingen dankzij de pro EVA-schuimkern.
  • Carbonconstructie om het frame te versterken.
  • Nieuwe collectie padel rackets Dunlop 2023.

Voor wie is het bedoeld? Vanwege de prestaties raden we het aan voor spelers die op zoek zijn naar een evenwichtig racket, d.w.z. dat hen helpt bij zowel verdediging als aanval om elke plek op het veld te domineren en gemakkelijk het punt te winnen.

Waarom zal je ervan houden? Omdat de Inferno een klassieker van het merk wordt, een model dat zeer gewild is en een verkoopsucces wordt. Het heeft ook een esthetisch ontwerp dat zwart, geel en zwart combineert: een look die altijd de aandacht trekt van veeleisende spelers.

Ontdek meer over het merk DUNLOP

We weten allemaal dat Dunlop Sport een van de meest prestigieuze merken is in de sportwereld. Het padel is daarop geen uitzondering, dus ze hebben een ruime keuze aan padel rackets, rugzakken, en accessoires. Ze hebben de steun van Ramiro Moyano, een van de professionele WPT-spelers.

In onze online winkel vind je alle nieuwe producten van dit seizoen tegen de beste prijs. Je kunt kiezen uit een breed scala aan modellen om van de beste prestaties op het veld te genieten. Wacht niet langer!

Features Vorm: Druppel Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten