Dunlop Rocket Ultra oranje 2023
 • Dunlop Rocket Ultra oranje 2023

Dunlop Rocket Ultra oranje 2023

PVP: € 66,12
€ 37,99
-43% Dunlop Padel
Dunlop Rocket Ultra oranje 10325877 | Verbeter je spel met de nieuwe editie van het padel racket Dunlop Rocket Ultra oranje 2023, een model dat opvalt door zijn controle en goede prijs
 • Recibelo antes de
  Koop vandaag en ontvang het donderdag, 30 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Dunlop Rocket Ultra oranje padelracket

Wij presenteren de laatste nieuwigheden die Dunlop Padel 2023 op de markt brengt, zodat je kunt kiezen welke het beste bij je behoeften past. Haal de nieuwe editie van het padel racket Rocket Ultra oranje en zwart in huis, een model voor beginners dat dankzij zijn ronde vorm en evenwichtige balans ons in staat stelt de bal gemakkelijk naar het tegenovergestelde veld te spelen.

Voor de constructie is glasvezel gebruikt in de bladen, met versterking van het buisvormige gebied om het solider te maken. De kern is gemaakt van pro EVA-rubber, wat het een zeer zachte aanraking geeft. Bovendien vermindert de combinatie van materialen trillingen, zodat je urenlang zonder ongemak kunt spelen.

Dunlop Rocket Ultra oranje, kenmerken

 • Zeer goede baluitvoer en zacht gevoel van de Dunlop Rocket Ultra oranje 2023.
 • EVA-rubber aan de binnenkant, wat zeer goede sensaties geeft.
 • Versterkt frame om het resistenter te maken tegen slagen of botsingen.
 • Bladen in glasvezel, een elastischer en flexibeler materiaal.
 • Het Parallel Holes boorontwerp verbetert de prestaties tijdens het spel.
 • Ronde vorm met het gewicht dicht bij de hand voor betere controle.
 • Esthetiek in zwart met het fluorescerende oranje logo als hoogtepunt.
 • Beschikbaar in de catalogus van beginner rackets Dunlop Padel 2023.

Voor wie is het bedoeld? Ideaal voor jongens die af en toe trainen of met vrienden concurreren en op zoek zijn naar een kwalitatief en betaalbaar instapracket. De Rocket van Dunlop voldoet perfect aan hun eisen.

Waarom zal je ervan houden? Ondanks dat het een goedkoop racket is, zijn kwaliteitsmaterialen gebruikt voor de constructie, dus je zult genieten van een meer dan uitstekende prestatie op het veld. Bovendien zul je het ook leuk vinden vanwege het ontwerp, want de combinatie van zwart en oranje spreekt een breed publiek aan.

Ontdek meer over het merk DUNLOP

We weten allemaal dat Dunlop Sport een van de meest prestigieuze merken is in de sportwereld. Zozeer zelfs, dat padel geen uitzondering is. Ze hebben een ruime selectie van padel rackets, rugzakken, rackettassen en accessoires. Binnen hun team hebben ze de steun van Ramiro Moyano, een van de professionele WPT-spelers.

In onze online winkel vind je alle nieuwe producten van dit seizoen tegen de beste prijs. Je kunt kiezen uit een breed scala aan modellen en genieten van de beste prestaties op het veld. Wacht niet langer!

Features Vorm: Rond Peil: Initiatie Toneelstuk: Controle Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten