Paletero Head Elite Padel Supercombi Black White 2022
  • Paletero Head Elite Padel Supercombi Black White 2022

Padeltas Head Elite Padel Supercombi Zwart Wit 2022

PVP: € 45,45
€ 36,32
-21% Head Padel
Padeltas Head Elite Padel Supercombi Zwart Wit 2022 | Een middelgrote Headbag om je rackets, schoenen en kleding gemakkelijk te vervoeren, die ook verstelbare handvatten heeft voor meer comfort

Head Elite Padel Supercombi tas zwart en wit

Geniet van meer comfort bij het vervoeren van je materiaal met de Elite Padel Supercombi padel racketas in zwart en wit, een van de nieuwe Head Padel 2022-tassen. Het heeft een constructie met technische stof en versterkte naden voor meer weerstand.

Het is een middelgroot model en verdeelt zijn ruimte in 2 grote vakken. In de ene kun je meerdere padelpadel rackets kwijt en in de andere kun je je sportschoenen en andere kleding meenemen. Het heeft ook kleinere vakken en verstelbare riemen voor moeiteloos dragen.

Elite Supercombi zwart-witte tas, kenmerken

  • De Head Elite Padel Supercombi Zwart Wit 2022 heeft 2 Headvakken.
  • Middelgroot, ongeveer 45 liter.
  • Capaciteit voor meerdere rackets in een van de centrale vakken.
  • Zo heb je accessoires of persoonlijke spullen altijd bij de hand.
  • Het heeft verstelbare handvatten en beschermingen voor meer comfort.
  • Uitstekende duurzaamheid dankzij de toegepaste materialen en verstevigingen.
  • Een van de noviteiten in Head 2022 padeltassen.

Voor wie is het? Gericht op elke atleet die ruimte nodig heeft voor al zijn uitrusting, aangezien de zwarte supercombi ruim is en verschillende soorten grepen bevat om het dragen comfortabeler te maken.

Waarom zal je het leuk vinden? Het helpt je niet alleen om je spullen netjes te houden, maar je zult ook genieten van een strak ontwerp op de baan. Dit seizoen keert het terug met een ontwerp dat praktisch helemaal zwart is met enkele witte details en logo's, een klassieker waar altijd van wordt gehouden!

Lees meer over het merk HEAD

Geniet van de beste prestaties op het veld met Head Sport, een van de merken waar de meeste spelers de voorkeur aan geven. En het is dat het een breed scala aan producten biedt tegen de beste prijs, zodat u degene kunt kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Professionele spelers van het niveau van Sanyo Gutierrez, Arturo Coello, Tamara Icardo of Ari Sánchez vertegenwoordigen het bedrijf op de World Padel Tour-banen. Dit seizoen zul je dol zijn op de nieuwe collectie padel rackets, schoenen, kleding en racketas, ontdek ze in onze online winkel!

Features Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten