Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Joma Slam Pro Control Negro Rosa
  • Joma Slam Pro Control Negro Rosa
  • Joma Slam Pro Control Negro Rosa

Joma Slam Pro Control

PVP: € 140,00
€ 139,95
-1% Joma
Joma Slam Pro Control padel racket in zwart en roze | Fantastisch racket voor dames van Joma Padel, met een brede sweet spot om makkelijke ballen niet te missen en een lichter gewicht voor een goede hanteerbaarheid
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket voor dames Joma Slam Pro Control Pink 2021

Beheers de bal met gemak met het Joma Slam Pro Control padel racket in zwart en roze, een model ontwikkeld door Joma 2021 voor de meest veeleisende spelers. Het heeft een lichter gewicht, een rond formaat en een lage balans om een breed slagoppervlak te bereiken.

Hierdoor kunt u ongedwongen fouten verminderen, aangezien de controle meer dan uitstekend is. Voor de constructie is koolstof gebruikt in combinatie met 3k-stof om de vlakken te versterken. Het biedt ook zeer goede sensaties bij het slaan, omdat de kern is gemaakt van zacht rubber en nauwelijks trillingen genereert.

Joma Slam Pro Control roze, kenmerken

  • Geweldige handling van de nieuwe Joma Slam Pro Control Black Pink vanwege het lagere gewicht.
  • Controle padel racket voor zijn ronde vorm en bevatte balans.
  • Binnenkant met zacht eva-rubber voor een zachtere slag en vermindering van trillingen.
  • 100% carbon constructie en versterkt met 3k stof.
  • Brede sweetspot die je helpt om ballen uit het midden te corrigeren.
  • Versterkte structuur om stoten en schokken te weerstaan.
  • Nieuwe Joma 2021 dames racket collectie.

Voor wie is het? Geschikt voor vrouwen die regelmatig trainen of deelnemen aan padel en een licht en hanteerbaar padel racket nodig hebben, omdat de nieuwe slam pro-controle een lager gewicht heeft. Bovendien biedt het dankzij zijn vorm en balans een geweldige speelbaarheid.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een zeer compleet padel racket voor dames is, omdat je op je beste niveau op de baan zult presteren en je kunt bogen op een prachtig ontwerp en dat alles voor de beste prijs. Je zult dol zijn op de zwarte esthetiek, het roze logo en de blauwe details.

Kom meer te weten over het merk JOMA SPORT

Alle atleten kennen het merk Joma Sport, aangezien het al vele jaren actief is in de sportsector. Pas een paar jaar geleden begon hij zijn carrière in padel, eerst met een complete collectie schoenen en accessoires om deze uit te breiden met een brede catalogus van padelpadel rackets.

Al hun producten zijn van uitzonderlijke kwaliteit, aangezien er veel energie wordt gestoken in het onderzoeken en aanpassen van nieuwe technologieën in de industrie. Wacht niet langer en geniet van padel met JOMA, wij garanderen de beste prestaties en design op de baan.

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Controle Profiel: 38 mm Speler: Vrouw Jaar: 2021
Onze beste producten