Softee Speed Gold Power 3.0 Nano Mesh 2024
  • Softee Speed Gold Power 3.0 Nano Mesh 2024
  • Softee Speed Gold Power 3.0 Nano Mesh 2024

Softee Speed Gold Power 3.0 Nano Mesh 2024

PVP: € 225,00
€ 224,95
-1% Softee
Softee Speed Gold Power 3.0 Nano Mesh 0011806 | Ontdek de Softee Speed Gold Power 3.0 2024, met een perfecte balans tussen kracht en controle en een gouden ontwerp dat je zal doen opvallen. Beleef de opwinding!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het woensdag, 15 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Softee Speed Gold Power 3.0 Nano Mesh padelracket

Ontdek de nieuwste innovatie in de wereld van padel met de Softee Speed Gold Power 3.0 Nano Mesh 2024. Dit padel racket, ontworpen om jouw spel te revolutioneren, combineert opvallende esthetiek met uitzonderlijke prestaties. Met zijn exclusieve metallic gouden tinten ontwerp, zul je opvallen op het veld niet alleen vanwege je stijl, maar ook vanwege je spel dankzij de geavanceerde technologie.

De Speed Gold Power 3.0 Nano Mesh is een bevoorrechte keuze voor spelers die hun niveau willen verhogen. De perfecte balans tussen kracht en controle maakt elke slag tot een kans om het spel te domineren. Ervaar het verschil in elke wedstrijd met een racket dat voldoet aan de verwachtingen van de meest veeleisende concurrenten.

Kenmerken van het Softee Speed Gold Power 3.0 Nano Mesh 2024 padel racket

  • Gewicht: Tussen 355 en 375 gram, biedt een uitzonderlijk gevoel van soliditeit en stabiliteit.
  • Profiel van 38mm, ideaal voor een optimale balans tussen kracht en controle.
  • Traanvorm, biedt een brede sweet spot voor grotere precisie in je slagen.
  • EVA kern, zorgt voor onmiddellijke respons en uitstekende kracht in het spel.
  • 21K Carbon slagoppervlak met een glanzende 3D-afwerking, voor ongeëvenaarde effecten en kracht.
  • Onderdeel van de Softee 2024 racketcollectie.

Voor wie is het?

De Softee Speed Gold Power 3.0 Nano Mesh is ontworpen voor gepassioneerde padel spelers die niet alleen willen spelen, maar ook willen schitteren op het veld. Met zijn unieke combinatie van stijl en prestatie, is het perfect voor degenen die zowel met hun spel als met hun uitrusting een statement willen maken.

Waarom ga je het leuk vinden?

Omdat de Softee Speed Gold Power 3.0 Nano Mesh een perfecte synergie biedt tussen kracht en controle, waardoor je je spel naar een hoger niveau kunt tillen. Het opvallende ontwerp en de geavanceerde technologie zullen je een uniek voordeel bieden in elke wedstrijd.

Ontdek meer over het merk Softee

Softee heeft zich gevestigd als een toonaangevend merk in de wereld van padel, met hoogwaardige producten die voldoen aan de behoeften van de meest veeleisende spelers. Sinds de oprichting staat Softee in de voorhoede van innovatie, toegewijd aan het ontwikkelen van rackets die uitzonderlijk ontwerp en superieure prestatie combineren.

Met jarenlange ervaring en een onwankelbare toewijding aan uitmuntendheid, blijft Softee de grenzen van ontwerp en functionaliteit in padel verleggen. Hun producten zijn het resultaat van uitputtend onderzoek en ontwikkeling, ervoor zorgend dat elke speler het perfecte racket kan vinden om hun unieke spel en stijl te complementeren.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Halfzacht Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten