Softee Trionic 2024
  • Softee Trionic 2024
  • Softee Trionic 2024

Softee Trionic 2024

PVP: € 200,00
€ 199,95
-1% Softee
Softee Trionic A000332 | Ontdek de Softee Trionic 2024, een padel racket met geavanceerde technologie en uniek design die je spel verbetert. Ervaar de innovatie!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het donderdag, 16 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Softee Trionic padelracket

Ontdek de nieuwste innovatie in padel rackets met de Softee Trionic 2024, een technisch juweel ontworpen om jouw spel naar een hoger niveau te tillen. Met een opvallende oranje kleur en een revolutionair ontwerp trekt dit racket niet alleen de aandacht, maar levert het ook uitzonderlijke prestaties op de baan.

Het Trionic 2024 model van Softee combineert een hybride vorm en een gemiddelde balans, waardoor zowel kracht als controle geoptimaliseerd worden. Dankzij de geavanceerde 3D-technologie geniet je van een krachtigere baluitgang zonder in te leveren op precisie, waardoor elk spel een nieuwe kans is om je vaardigheden te tonen.

Kenmerken van het Softee Trionic 2024 padel racket

  • Gewicht van 355 - 375 gram dat uitstekende manoeuvreerbaarheid en gebalanceerde kracht biedt.
  • Profiel van 38 mm, ideaal voor het bereiken van een hoog niveau van precisie bij elke slag.
  • Hybride vorm (Traan - Diamant) voor maximale veelzijdigheid in zowel aanvallend als verdedigend spel.
  • Soft S9 EVA-kern die vibraties minimaliseert en comfort maximaliseert tijdens intensieve partijen.
  • 12K carbon gezichten voor superieure duurzaamheid en reactie op impact.
  • Onderdeel van de Softee 2024 padel racket collectie.

Voor wie is het bedoeld?

De Softee Trionic 2024 is bedoeld voor spelers van gemiddeld tot hoog niveau die een racket zoeken met de perfecte balans tussen kracht en controle. Ideaal voor diegenen die hun techniek en prestaties op de baan willen verbeteren.

Waarom zal je het geweldig vinden?

Je zult dol zijn op de Softee Trionic 2024 vanwege zijn innovatieve ontwerp en hoogwaardige materialen. Zijn 12K carbonstructuur en Soft S9 EVA-kern zorgen voor comfortabel en effectief spel, waardoor elke slag telt.

Ontdek meer over het merk Softee

Softee, met jarenlange ervaring in de productie van sportuitrusting, heeft zich onderscheiden door zijn toewijding aan kwaliteit en innovatie. Hun producten zijn het resultaat van grondig onderzoek en ontwikkeling gericht op het maximaliseren van de prestaties van atleten.

Met een gevestigde aanwezigheid op de padelmarkt blijft Softee zich ontwikkelen en aanpassen aan de behoeften van moderne spelers, en biedt rackets die geavanceerde technologie combineren met functioneel en aantrekkelijk ontwerp.

Features Vorm: Diamant, Druppel Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Halfzacht Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten