Softee Potenza Rainbow Blue 2024
  • Softee Potenza Rainbow Blue 2024
  • Softee Potenza Rainbow Blue 2024

Softee Potenza Rainbow Blue 2024

PVP: € 120,00
€ 107,95
-11% Softee
Softee Potenza Rainbow Blue A000326 | Ontdek het padel racket Softee Potenza Rainbow Blue 2024, ideaal voor gevorderde spelers. Wacht niet langer en til je spel naar het volgende niveau!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het donderdag, 16 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Softee Potenza Rainbow Blue padelracket

Ontdek de Softee Potenza Rainbow Blue 2024, een padel racket die niet alleen opvalt door zijn aantrekkelijke ontwerp maar ook door zijn superieure functionaliteit. Ideaal voor spelers van gemiddeld tot hoog niveau, dit model is geperfectioneerd met geavanceerde technologie voor uitzonderlijke prestaties en een indrukwekkende balafgifte.

De Potenza Rainbow Blue 2024 zet de traditie van innovatie van Softee voort, door perfect het erfgoed van eerdere modellen te combineren met significante verbeteringen. Elke slag met dit racket voelt gecontroleerder en krachtiger, wat je helpt je grenzen op de baan te verleggen en nieuwe hoogtes in je spel te bereiken.

Kenmerken van het padel racket Softee Potenza Rainbow Blue 2024

  • Emblematische geschiedenis: zet de erfenis van het klassieke Potenza-model voort, jaarlijks bijgewerkt.
  • Voortdurende innovatie: bevat verbeteringen om de functionaliteit en prestaties te verbeteren.
  • Gericht op gemiddeld tot gevorderd niveau: Ideaal voor gevorderde spelers die hun techniek willen verfijnen.
  • Uitstekende balloslating: Biedt een krachtiger en gecontroleerder spel dankzij het nieuwste ontwerp.
  • Hoog vermogen: perfect voor spelers die hun spel willen verbeteren en de verwachtingen willen overtreffen.
  • Onderdeel van de Softee 2024 racketcollectie.

Voor wie is het bedoeld?

De Softee Potenza Rainbow Blue 2024 is ontworpen voor padel spelers van gemiddeld tot hoog niveau. Het is perfect voor diegenen die hun spel willen verbeteren met krachtigere en nauwkeurigere slagen, en biedt de benodigde gereedschappen om de baan te beheersen.

Waarom zal het je bevallen?

Dit racket zal je bevallen omdat het de bewezen prestatietraditie combineert met innovaties die je spel naar nieuwe hoogten tillen. Elke nieuwe versie van de Potenza overtreft de verwachtingen, met verbeteringen in zowel prestaties als technologie.

Ontdek meer over het merk Softee

Softee is een marktleider op het gebied van sportuitrusting, bekend om zijn toewijding aan kwaliteit en innovatie. Sinds de oprichting is Softee pionier geweest in de ontwikkeling van padel rackets die ergonomisch design combineren met de nieuwste technologie, om producten te leveren die de prestaties op de baan verbeteren.

Door de jaren heen heeft Softee zijn positie op de markt verstevigd met producten die een diepgaande kennis van de sport weerspiegelen en een onwrikbare toewijding aan zijn gebruikers. Elk racket is een getuigenis van de passie en expertise van Softee in het vervaardigen van hoogwaardige uitrustingen.

Features Vorm: Druppel Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 36 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid Glad
Onze beste producten