Softee Freezer Carbon Green 2024
  • Softee Freezer Carbon Green 2024
  • Softee Freezer Carbon Green 2024

Softee Freezer Carbon Green 2024

PVP: € 155,00
€ 132,95
-15% Softee
Softee Freezer Carbon Green 0014923 | Ontdek de nieuwe padel racket Softee Freezer Carbon Green 2024, perfect voor gemiddelde en gevorderde spelers die precisie en kracht zoeken.
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het donderdag, 16 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Softee Freezer Carbon Green padelracket

Ontdek de nieuwe Softee Freezer Carbon Green 2024, een padel racket die esthetiek en functionaliteit combineert voor spelers van gemiddeld tot gevorderd niveau. Het lichte ontwerp en intuïtieve controle maken het de perfecte keuze voor degenen die hun spel op de baan willen verbeteren.

Met een levendige groene afwerking en details in 3D ziet de Freezer Carbon Green er niet alleen goed uit, maar biedt het ook uitzonderlijke prestaties. Het is tijd om je spel naar een hoger niveau te tillen met dit veelzijdige racket.

Kenmerken van het Softee Freezer Carbon Green 2024 padelracket

  • Gewicht: 355 - 375 gram, ideaal voor een balans tussen kracht en wendbaarheid.
  • Druppelvorm, perfect voor een agressief spel met uitstekende controle.
  • EVA-kern, voor betere schokabsorptie en comfort tijdens het spel.
  • 3K koolstofvezel oppervlakken, die duurzaamheid en flexibiliteit bieden.
  • Spelerniveau: Gemiddeld - Hoog, geschikt voor degenen die hun techniek en prestaties willen verbeteren.
  • Onderdeel van de Softee 2024 racketcollectie.

Voor wie is het bedoeld?

Dit racket is ontworpen voor padelspelers van gemiddeld tot gevorderd niveau die op zoek zijn naar een veelzijdiger en effectiever spel. Ideaal voor degenen die een hulpmiddel willen dat zowel verdediging als aanval met kracht en precisie op de baan mogelijk maakt.

Waarom zal het je bevallen?

De Softee Freezer Carbon Green zal je fascineren met zijn innovatieve ontwerp en technische kenmerken. De combinatie van zijn lichte gewicht en de druppelvorm biedt je de kracht en precisie die nodig zijn om de padelbaan te domineren.

Ontdek meer over het merk Softee

Softee is een erkend merk in de wereld van padel vanwege zijn toewijding aan kwaliteit en innovatie. Met jarenlange ervaring heeft Softee zich aangepast aan de behoeften van de spelers door producten aan te bieden die zowel in ontwerp als in prestatie uitblinken.

Sinds de oprichting heeft Softee voorop gelopen in de productie van padeluitrusting, zich inzetten om spelers hoogwaardige gereedschappen te bieden die hun spel bij elke wedstrijd verbeteren.

Features Vorm: Druppel Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Halfzacht Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten