Softee Runa Blue Hybrid 2024
  • Softee Runa Blue Hybrid 2024
  • Softee Runa Blue Hybrid 2024

Softee Runa Blue Hybrid 2024

PVP: € 175,00
€ 174,95
-1% Softee
Softee Runa Blue Hybrid 0016972 | Ontdek de Softee Runa Blue Hybrid 2024, het padel racket dat kracht en controle balanceert om de baan te domineren. Wacht niet langer en til je spel naar het volgende niveau!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het donderdag, 16 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Softee Runa Blue Hybrid padelracket

Verken de uitmuntendheid in het spel met de Softee Runa Blue Hybrid 2024, zorgvuldig ontworpen voor padel enthousiastelingen die geen genoegen nemen met minder. Dit high-end racket balanceert perfect tussen kracht en controle, waardoor elk spel een kans is om uit te blinken. De 3K koolstofstructuur garandeert duurzaamheid en uitzonderlijke prestaties bij elke slag.

De Softee Runa Blue Hybrid 2024 is ideaal voor spelers van gemiddeld tot gevorderd niveau. De kern van zacht EVA S9 biedt een zachte tactiele respons, vermindert de impact bij elke slag en maakt een snellere herstel mogelijk, cruciaal tijdens intensieve spellen.

Kenmerken van het Softee Runa Blue Hybrid 2024 padel racket

  • Gewicht (355 - 375 gram): Ideale balans tussen lichtheid en stabiliteit.
  • Profiel van 38 mm: Biedt veelzijdigheid en een gelijkmatige respons op de baan.
  • Hybride vorm (Diamant - Traan): Maximaliseert de sweet spot, verbetert controle en kracht.
  • Kern van zacht EVA S9: Comfortabele impact en snelle herstel.
  • Gezichten van Carbon 3K: Verhoogde weerstand en betere balafgifte.
  • Onderdeel van de Softee 2024 padel racket collectie.

Voor wie is het bedoeld?

De Softee Runa Blue Hybrid 2024 is ontworpen voor middelmatige tot hoge niveau padel spelers die hun techniek willen perfectioneren en maximale prestaties willen bereiken. De balans tussen kracht en controle maakt het een essentiële keuze voor degenen die willen uitblinken op de baan.

Waarom zal je het geweldig vinden?

Je zult dol zijn op de Softee Runa Blue Hybrid 2024 vanwege zijn vermogen om een vloeiend en dynamisch spel te bieden. Dankzij het innovatieve ontwerp en hoogwaardige materialen stelt dit racket je in staat om de baan te domineren met nauwkeurigere en krachtigere slagen.

Ontdek meer over het merk Softee

Softee is een toonaangevend merk in de sportwereld, erkend om zijn toewijding aan kwaliteit en innovatie. Sinds de oprichting is het altijd in de voorhoede geweest van sportuitrusting ontwerp, met producten die niet alleen voldoen, maar ook de verwachtingen van atleten overtreffen.

Met een rijke geschiedenis in technologische vooruitgang blijft Softee een referentie in de sector, dankzij zijn vermogen om zich aan te passen en te reageren op de veranderende behoeften van padel spelers wereldwijd.

Features Vorm: Diamant, Druppel Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Halfzacht Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid Glad
Onze beste producten