Softee Raze Evolution Orange Carbono 2024
  • Softee Raze Evolution Orange Carbono 2024
  • Softee Raze Evolution Orange Carbono 2024

Softee Raze Evolution Orange Carbono 2024

PVP: € 99,00
€ 89,95
-10% Softee
Softee Raze Evolution Orange Carbono A000564 | Ontdek het nieuwe Softee Raze Evolution 2024 padel racket, perfect om je spel te verbeteren met een ideaal evenwicht tussen kracht en controle. Probeer het verschil vandaag nog!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het donderdag, 16 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Softee Raze Evolution Orange Carbono padelracket

Ontdek de nieuwe Softee Raze Evolution Orange Carbono 2024, een padel racket dat perfecte kracht en controle combineert om jouw spel naar een hoger niveau te tillen. Speciaal ontworpen voor ontwikkelende spelers, biedt dit racket een gebalanceerde ervaring die je techniek vanaf het eerste gebruik verbetert.

Gebouwd met hoogwaardige materialen en een innovatief ontwerp, is de Softee Raze Evolution Orange Carbono 2024 gemaakt om duurzaamheid en comfort op de baan te bieden. Profiteer van de voordelen van een racket dat aan de voorhoede van innovatie in de wereld van padel staat.

Kenmerken van het Softee Raze Evolution Orange Carbono 2024 padel racket

  • Constructiemateriaal: Gebruikt glasvezel, wat superieure sterkte en duurzaamheid biedt.
  • Kern van het Racket: Bestaat uit EVA Soft S3 rubber, dit materiaal is essentieel voor een snelle herstelling.
  • Balans: Met een gecentreerd gewicht bieden deze rackets een perfecte balans tussen controle en kracht.
  • Brede Sweet Spot: Ontworpen om precisie en effectiviteit te verbeteren, de brede sweet spot helpt spelers.
  • Gewicht: Het lichte ontwerp verhoogt niet alleen de behendigheid en hantering, maar vermindert ook significant het risico op blessures.
  • Onderdeel van de Softee 2024 padel racket collectie.

Voor wie is het bedoeld?

De Raze rackets zijn speciaal ontworpen voor spelers die beginnen met padel. Perfect voor degenen die willen vorderen en spelvaardigheden willen ontwikkelen, met een eenvoudige en effectieve hantering.

Waarom zal je het leuk vinden?

De Softee Raze Evolution Orange Carbono 2024 zijn ideaal om je spel te verbeteren dankzij hun perfecte combinatie van kracht en controle. Hun structuur vermindert trillingen en zorgt voor een comfortabel en langdurig spel, waardoor ze je beste bondgenoot op de baan zijn.

Ontdek meer over het merk Softee

Softee is een erkend merk in de sportwereld vanwege hun toewijding aan kwaliteit en innovatie. Sinds hun oprichting is Softee een pionier geweest in het bieden van hoogwaardige apparatuur die atleten helpt hun maximale potentieel te bereiken.

Met een opvallend traject in de ontwikkeling van producten voor padel, blijft Softee de markt leiden met voorstellen die geavanceerde technologie en functioneel ontwerp combineren, altijd aangepast aan de behoeften van spelers van alle niveaus.

Features Vorm: Rond Peil: Initiatie Toneelstuk: Controle Gewicht: 360-380 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten