Softee Winner Star Pro 2024
  • Softee Winner Star Pro 2024
  • Softee Winner Star Pro 2024

Softee Winner Star Pro 2024

PVP: € 140,00
€ 125,95
-11% Softee
Softee Winner Star Pro 0016998 | Revolutioneer je spel met het Softee Winner Star Pro 2024 padel racket, de perfecte balans om vooruit te komen op de baan. Ontdek zijn potentieel!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het donderdag, 16 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Softee Winner Star Pro padelracket

Ontdek het nieuwe padel racket Softee Winner Star Pro 2024, zorgvuldig ontworpen voor gemiddelde spelers die op zoek zijn naar de perfecte balans tussen kracht en controle. Dit model bevat innovaties die een superieure prestatie in elke wedstrijd garanderen, met een Soft S9 rubber dat een snelle materiaalherstel bevordert en trillingen minimaliseert.

Het hybride ontwerp van de Softee Winner Star Pro 2024 stelt je in staat om je aan elke situatie op de baan aan te passen, en biedt een uitstekende respons zowel in krachtige slagen als in precisiespel. Uitgerust om een middelmatig gevoel en een evenwichtige balans te bieden, wordt dit racket de ideale keuze voor degenen die veelzijdigheid en veiligheid in hun spel waarderen.

Kenmerken padel racket Softee Winner Star Pro 2024

  • Hybride Ontwerp: Geoptimaliseerd voor spelers die een mix van kracht en controle zoeken, wat een veelzijdig spel faciliteert.
  • Materiaal van Soft S9 Rubber: Uitgerust met een hoog herstellend rubber dat de reactie van het racket na contact verbetert.
  • Preventie van Blessures: Het kernmateriaal helpt het risico op blessures te minimaliseren door trillingen te verminderen.
  • Middelmatig Gevoel: Biedt een evenwichtig gevoel in de hand, niet te zacht en niet te hard.
  • Evenwichtige Balans: De evenwichtige gewichtsverdeling biedt goede manoeuvreerbaarheid zonder de kracht in de slagen op te offeren.
  • Onderdeel van de Softee 2024 racketcollectie.

Voor wie is het bedoeld?

De Softee Winner Star Pro 2024 is perfect voor gemiddelde spelers die hun spel op alle fronten willen verbeteren. Als je een racket zoekt dat kracht en controle balanceert, zal dit model je beste partner op de baan zijn.

Waarom zal het je bevallen?

De Softee Winner Star Pro 2024 zal je fascineren door zijn vermogen om je prestaties op de baan te verhogen, en biedt een perfecte balans tussen kracht en precisie, terwijl het je gezondheid beschermt zodat je veiliger en langer kunt spelen.

Ontdek meer over het merk Softee

Softee is een bekend merk in de sportwereld vanwege zijn toewijding aan kwaliteit en innovatie. Opgericht met de visie om hoogwaardige sportuitrusting te leveren, heeft Softee zich voortdurend aangepast aan de behoeften van moderne atleten, en garandeert producten die geavanceerde technologie en functioneel ontwerp combineren.

De aanwezigheid van Softee in de padel industrie is bijzonder opmerkelijk, met rackets die uitblinken in duurzaamheid en uitzonderlijke prestaties op de baan. Met elk nieuw model blijft Softee zijn leiderschap en toewijding tonen om de speelervaring van atleten te verbeteren.

Features Vorm: Rond Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Controle Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid Glad
Onze beste producten