Softee Speed 3.0 Royal Power 2024
  • Softee Speed 3.0 Royal Power 2024
  • Softee Speed 3.0 Royal Power 2024

Softee Speed 3.0 Royal Power 2024

PVP: € 230,00
€ 180,95
-22% Softee
Softee Speed 3.0 Royal Power 0011808 | Speel met de Softee Speed 3.0 Royal Power 2024. Innovatief ontwerp en geavanceerde technologie voor ongeëvenaarde kracht en precisie. Geniet van elke slag!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het woensdag, 15 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Softee Speed 3.0 Royal Power padelracket

Ontdek de evolutie van het spel met de nieuwe Softee Speed 3.0 Royal Power 2024, een padel racket dat de ervaring op de baan herdefinieert. Het vernieuwde ontwerp en de innovatieve kenmerken zijn bedoeld voor degenen die willen opvallen en hun spel naar het volgende niveau willen tillen. Met dit racket gaan precisie en kracht hand in hand, zodat elke slag een beslissend punt is.

Het Speed 3.0 Royal Power model van Softee is ontworpen om niet alleen de aandacht te trekken, maar om elke speler de absolute hoofdrolspeler op de baan te maken. Lichtgewicht maar stevig, dit racket is de perfecte partner voor degenen die hun techniek willen verbeteren zonder in te boeten aan prestaties. De state-of-the-art bouw belooft een ongeëvenaarde spelervaring.

Kenmerken Softee Speed 3.0 Royal Power 2024 padel racket

  • Soft S8 EVA rubber in de kern voor betere baluitgang en kracht.
  • 3k carbon op de vlakken voor een lichter en beter hanteerbaar racket.
  • 100% carbon frame dat duurzaamheid en weerstand garandeert.
  • Glanzende en ruwe afwerking in 3D voor meer controle en precisie.
  • Gewicht tussen 355-375 gram, ideaal voor een perfecte balans.
  • Onderdeel van de Softee 2024 racketcollectie.

Voor wie is het bedoeld?

De Softee Speed 3.0 Royal Power 2024 is perfect voor intermediate tot gevorderde spelers die de baan willen domineren met een mix van kracht en precisie. Als je je spel wilt evolueren en uitblinken in elk spel, is dit racket voor jou.

Waarom ga je het leuk vinden?

Je zult dol zijn op dit racket vanwege zijn vermogen om je spel te transformeren, door top-technologie en innovatief design te combineren. De Softee Speed 3.0 Royal Power verbetert niet alleen je prestaties op de baan, maar zorgt ook voor comfort en stijl in elke wedstrijd.

Ontdek meer over het merk Softee

Softee heeft zich gevestigd als een van de leidende merken in de wereld van padel, dankzij hun toewijding aan innovatie en kwaliteit. Sinds de oprichting heeft het voortdurend de grenzen van racketontwerp en -technologie verlegd, spelers voorziend van high-performance tools die hun spel verbeteren.

Met elk nieuw model toont Softee zijn passie voor padel, door producten te ontwerpen die voldoen aan de behoeften van elke speler. Het merk staat synoniem voor uitmuntendheid en is een voorkeurskeuze geworden voor spelers die het beste op de baan zoeken.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Halfzacht Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten