Softee Bloquer 2024
  • Softee Bloquer 2024
  • Softee Bloquer 2024

Softee Bloquer 2024

PVP: € 105,00
€ 94,95
-10% Softee
Softee Bloquer 0013227 | Ontdek het Softee Bloquer 2024 padel racket, ontworpen met een hybride vorm en uitgerust met de nieuwste technologie. Zodat je zijn technologie in het spel kunt benutten!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het woensdag, 15 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Softee Bloquer padelracket

Ontdek de nieuwe Softee Bloquer 2024, een padel racket speciaal ontworpen voor gevorderde spelers die de perfecte combinatie van controle en kracht zoeken. Gemaakt van 3K carbon, biedt dit racket duurzaamheid en weerstand, ideaal voor het aangaan van intense wedstrijden en om continu je spel op de baan te verbeteren.

De hybride vorm van de Softee Bloquer 2024 maakt het mogelijk om nauwkeurige slagen uit te voeren zonder de nodige kracht voor krachtige worpen op te offeren. Het geavanceerde ontwerp bevordert een hoge balans, wat zorgt voor comfortabele en efficiënte hantering, perfect voor die lange en uitdagende wedstrijden.

Kenmerken van het Softee Bloquer 2024 padel racket

  • Materiaal van 3K Carbon: biedt superieure weerstand en stevigheid, verlengt de levensduur van het racket.
  • Hybride Vorm: combineert de eigenschappen van controle- en krachtrackets voor een veelzijdig spel.
  • Impact Absorptie Technologie: vermindert vibraties om comfort bij elke slag te verbeteren.
  • Comfort en Hoge Balans: optimaliseert hantering en nauwkeurigheid op de baan, bevordert een meer gecontroleerd spel.
  • Optimalisatie van de Prestatie bij Elke Slag: zorgt voor een superieure efficiëntie in het spel, met krachtigere en nauwkeurigere slagen.
  • Maakt deel uit van de Softee 2024 racket collectie.

Voor wie is het bedoeld?

Ideaal voor gevorderde padel spelers, het Softee Bloquer 2024 racket is perfect voor degenen die een verfijnde techniek hebben en een racket zoeken dat hun vaardigheid op de baan versterkt.

Waarom zal je het leuk vinden?

Je zult van het Softee Bloquer 2024 racket houden vanwege zijn hybride vorm en hoge balans die een comfortabel en gecontroleerd spel bieden, waardoor je nauwkeurigere en krachtigere slagen kunt uitvoeren.

Ontdek meer over het merk Softee

Softee is een merk dat bekend staat om zijn innovatie en kwaliteit in de wereld van padel. Sinds de oprichting heeft het zich onderscheiden door het ontwikkelen van producten die voldoen aan de behoeften van de meest veeleisende spelers, waarbij prestaties en duurzaamheid gegarandeerd worden.

Met een erfenis van toewijding aan uitmuntendheid blijft Softee een marktleider, met rackets die zich aanpassen aan elke speelstijl en de ervaring op de baan verbeteren.

Features Vorm: Diamant, Druppel Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-380 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Halfzacht Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid Glad
Onze beste producten