Softee Runa Red Hybrid 2024
  • Softee Runa Red Hybrid 2024
  • Softee Runa Red Hybrid 2024

Softee Runa Red Hybrid 2024

PVP: € 175,00
€ 174,95
-1% Softee
Softee Runa Red Hybrid 0016973 | Verken de perfecte balans tussen kracht en controle met de nieuwe Softee Runa Red Hybrid 2024 padel racket. Wacht niet langer en ervaar zijn superioriteit!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het donderdag, 16 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Softee Runa Red Hybrid padelracket

Ontdek de uitmuntendheid in elk spel met de nieuwe Softee Runa Red Hybrid 2024. Dit padel racket combineert superieure techniek en hoogwaardige materialen voor een uitzonderlijke prestatie. Het hybride ontwerp en de samenstelling van 3K carbon bieden je de perfecte balans tussen kracht en controle, ideaal om je spel naar professionele niveaus te tillen.

De Softee Runa Red Hybrid is ontworpen voor spelers die niet minder dan perfectie accepteren. Met een kern van zacht EVA S9 voor een zachte respons en gecontroleerde rebound, zorgt dit racket voor comfort en effectiviteit bij elke slag. De diamant-traanvorm breidt de sweet spot uit, waardoor je dynamische speelcapaciteit gemaximaliseerd wordt.

Kenmerken van de Softee Runa Red Hybrid 2024 padel racket

  • Gewicht van 355-375 gram voor een perfecte combinatie van snelheid en controle.
  • Profiel van 38 mm dat optimale trillingsabsorptie en superieur comfort garandeert.
  • Hybride vorm diamant-traan die de sweet spot uitbreidt voor verbeterde controle en kracht.
  • Kern van zacht EVA S9 voor een gecontroleerde rebound en betere herstel na impact.
  • Gezichten van Carbon 3K voor verbeterde duurzaamheid en krachtoverdracht bij elke slag.
  • Onderdeel van de Softee 2024 padel racket collectie.

Voor wie is het bedoeld?

De Softee Runa Red Hybrid is bedoeld voor spelers van gemiddeld tot hoog niveau die een racket zoeken met gebalanceerde prestaties. Perfect voor degenen die zowel kracht als controle op de padelbaan willen beheersen.

Waarom zal je het geweldig vinden?

Je zult verliefd worden op de Softee Runa Red Hybrid vanwege zijn innovatieve ontwerp en geavanceerde technologie die een ongeëvenaarde spelervaring garanderen. Het is de ideale keuze voor spelers die hun techniek en prestaties in elk spel willen verbeteren.

Ontdek meer over het merk Softee

Softee is een erkend merk in de wereld van padel vanwege zijn toewijding aan innovatie en kwaliteit. Sinds de oprichting heeft Softee altijd vooraan gestaan in het ontwerpen van rackets die voldoen aan de verwachtingen van de meest veeleisende spelers.

Met een rijke geschiedenis in de ontwikkeling van sportuitrusting blijft Softee de markt leiden met producten die superieure prestaties en uitzonderlijke duurzaamheid bieden.

Features Vorm: Diamant, Druppel Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Halfzacht Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid Glad
Onze beste producten