Softee Pro Master Evolution Orange 2024
  • Softee Pro Master Evolution Orange 2024
  • Softee Pro Master Evolution Orange 2024

Softee Pro Master Evolution Orange 2024

PVP: € 70,00
€ 62,95
-11% Softee
Softee Pro Master Evolution Orange 0016990 | Experimenteer innovatie met de Softee Pro Master Evolution Orange 2024, perfect om je spel op de baan te verbeteren. Ontdek de unieke technologie en ontwerp!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het donderdag, 16 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Softee Pro Master Evolution Orange padelracket

Ontdek de nieuwe Softee Pro Master Evolution Orange 2024, een padel racket dat geavanceerde technologie combineert met een indrukwekkend esthetisch ontwerp. Specifiek ontworpen voor spelers van gemiddeld niveau, biedt dit racket een perfecte balans tussen kracht en controle, waardoor je elk spel op de baan kunt domineren.

Gemaakt van glasvezel en een Eva Soft S3 kern, biedt de Pro Master Evolution een medium balans en een brede sweet spot die de nauwkeurigheid en kracht van je slagen verbetert. De aerodynamische structuur zal je de behendigheid geven die je nodig hebt om snel te reageren tijdens het spel.

Kenmerken Softee Pro Master Evolution Orange 2024 padel racket

  • Anti-trillings technologie die het risico op blessures vermindert en het comfort tijdens het spel verbetert.
  • Aerodynamisch geoptimaliseerd frame om de snelheid en behendigheid in je slagen te verhogen.
  • Ergonomisch handvat met materialen die de grip en zweetabsorptie verbeteren.
  • Mogelijkheden voor personalisatie in het ontwerp en aanpassingen van gewicht en balans.
  • Medium balans en brede sweet spot voor betere manoeuvreerbaarheid en precisie.
  • Maakt deel uit van de Softee 2024 padel racket collectie.

Voor wie is het bedoeld?

De Softee Pro Master Evolution Orange 2024 is ontworpen voor padelspelers van gemiddeld niveau die hun techniek en prestaties op de baan willen verbeteren. Het is ideaal voor degenen die innovatie waarderen en een uitrusting willen die uitstekende controle en respons biedt tijdens het spel.

Waarom zal het je bevallen?

Je zult dol zijn op de Softee Pro Master Evolution vanwege zijn aanpasbaar ontwerp en personalisatiekenmerken. Het is ontworpen om je behendigheid en snelheid te maximaliseren, terwijl de anti-trillings technologie en het ergonomische handvat comfortabel en veilig spelen bieden.

Meer over het merk Softee

Softee is een erkend merk in de wereld van padel, bekend om zijn toewijding aan innovatie en kwaliteit. Sinds de oprichting is Softee voorop gelopen in de ontwikkeling van rackets die uitzonderlijke prestaties en superieur ontwerp bieden, geschikt voor spelers van alle niveaus.

Met jarenlange ervaring en een focus op spelers tevredenheid blijft Softee innoveren om de beste padeluitrusting oplossingen te bieden. Hun producten zijn het resultaat van nauwgezette onderzoek en ontwikkeling, ervoor zorgend dat elke speler het perfecte racket vindt voor zijn speelstijl.

Features Vorm: Druppel Peil: Initiatie Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-380 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Zacht
Onze beste producten