Softee Winner Pro Maroon 2024
  • Softee Winner Pro Maroon 2024
  • Softee Winner Pro Maroon 2024

Softee Winner Pro Maroon 2024

PVP: € 140,00
€ 125,95
-11% Softee
Softee Winner Pro Maroon 0016975 | Verbeter je prestaties met de Softee Winner Pro Maroon 2024, ontworpen voor een optimale balans tussen kracht en precisie.
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het donderdag, 16 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Softee Winner Pro Maroon padelracket

Ontdek uitmuntendheid in het spel met de Softee Winner Pro Maroon 2024, een padel racket ontworpen voor gemiddelde en gevorderde spelers die op zoek zijn naar een balans tussen kracht en precisie. Met zijn kern van Goma Eva Soft S9 biedt dit racket een superieure ervaring op de baan, waardoor je meer gecontroleerde slagen en een effectieve balterugkaatsing kunt hebben.

De Softee Winner Pro Maroon 2024 is perfect voor diegenen die hun speelniveau willen verhogen. Het aantrekkelijke visuele ontwerp, dat zilver en paars combineert, valt niet alleen op de baan op, maar biedt ook geavanceerde technische kenmerken om de prestaties tijdens elke wedstrijd te verbeteren.

Kenmerken padel racket Softee Winner Pro Maroon 2024

  • Aantrekkelijk Visueel Ontwerp: Combineert een kleurenschema van zilver en paars dat de aandacht trekt op de baan.
  • Kernmateriaal: Uitgerust met Goma Eva Soft S9, verbetert het de baluitvoer en controle bij elke slag.
  • Preventie van Blessures: Het kernmateriaal absorbeert trillingen en vermindert de impact op de arm van de speler.
  • Balans tussen Kracht en Controle: Ideaal voor het uitvoeren van sterke slagen met millimeterprecisie.
  • Gebruikersgerichtheid: Geschikt voor gemiddelde tot gevorderde spelers die hun techniek en prestaties willen verbeteren.
  • Onderdeel van de Softee 2024 racketcollectie.

Voor wie is het bedoeld?

De Softee Winner Pro Maroon 2024 is gericht op gemiddelde en gevorderde spelers die een racket zoeken waarmee ze krachtig en nauwkeurig kunnen spelen, ideaal voor degenen die elke slag op de baan willen domineren.

Waarom zal het je bevallen?

Vanwege zijn kern van Goma Eva Soft S9 die een comfortabel en veilig spel garandeert, het risico op blessures minimaliseert en de controle en kracht in elke wedstrijd maximaliseert. Ontdek de perfecte combinatie van kracht en precisie!

Ontdek meer over het merk Softee

Softee is een toonaangevend merk in de wereld van padel, bekend om zijn innovatie en kwaliteit. Sinds de oprichting is het merk pionier geweest in de ontwikkeling van rackets die voldoen aan de behoeften van de meest veeleisende spelers.

Met een focus op continue verbetering en klanttevredenheid blijft Softee de markt leiden met producten die geavanceerde technologie en uitzonderlijke prestaties bieden in elk model.

Features Vorm: Druppel Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Controle Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid Glad
Onze beste producten