Softee Ranger Orange 2024
  • Softee Ranger Orange 2024
  • Softee Ranger Orange 2024

Softee Ranger Orange 2024

PVP: € 75,00
€ 67,95
-10% Softee
Softee Ranger Orange 0013694 | Ontdek het Softee Ranger Orange 2024 padel racket, ontworpen met een innovatief ontwerp en superieur comfort. Wacht niet langer en domineer de baan met stijl met je nieuwe racket!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het dinsdag, 14 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Softee Ranger Orange padelracket

Ontdek de nieuwe Softee Ranger Orange 2024, een padel racket speciaal ontworpen voor intermediate spelers die hun techniek willen verfijnen en van elk spel willen genieten. Gemaakt van glasvezel, biedt dit model een uitzonderlijk zachte en comfortabele touch, ideaal voor lange speelsessies op de padelbaan.

Het innovatieve ontwerp met geribde brug verbetert niet alleen de stabiliteit tijdens impacten, maar zorgt ook voor een superieure aanpasbaarheid aan verschillende speelstijlen. De Softee Ranger Orange 2024 is jouw perfecte bondgenoot om je spel naar een hoger niveau te tillen en uit te blinken op de baan.

Kenmerken van het Softee Ranger Orange 2024 padel racket

  • Gemaakt van Glasvezel: biedt een zachte en comfortabele touch.
  • Ontwerp met Geribde Brug: verbetert de stabiliteit en controle bij impact.
  • Optimalisatie van Gewicht en Balans: gelijkmatige gewichtsverdeling voor precieze slagen.
  • Versatility in het Spel: past zich aan diverse speelstijlen aan op de padelbaan.
  • Hoge Aanpasbaarheid aan Verschillende Speelstijlen: ideaal voor defensieve en offensieve wedstrijden.
  • Onderdeel van de Softee 2024 racket collectie.

Voor wie is het bedoeld?

Ideaal voor intermediate padelspelers die zich willen ontwikkelen in padel, de Softee Ranger Orange 2024 maakt een constante ontwikkeling van vaardigheden en technieken op de baan mogelijk.

Waarom zal je het leuk vinden?

Vanwege de constructie van glasvezel en het ontwerp met een geribde brug, zorgt de Softee Ranger Orange 2024 voor stabielere en nauwkeurigere slagen, wat het controle en comfort tijdens het spel verhoogt.

Ontdek meer over het merk Softee

Softee is een steunpilaar in de wereld van sport, die hoogwaardige uitrusting levert sinds de oprichting. Met een focus op innovatie en kwaliteit heeft Softee zich gevestigd als een vertrouwd merk onder padel enthousiastelingen.

Sinds de oprichting heeft Softee zich gewijd aan het verbeteren van de spelervaring door producten die uitblinken in zowel ontwerp als functionaliteit. De Softee Ranger Orange 2024 is een getuigenis van hun toewijding aan prestatie en klanttevredenheid.

Features Vorm: Diamant Peil: Initiatie Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid 3d
Onze beste producten