Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Mochila Enebe Combat Negro Oro 2020
  • Mochila Enebe Combat Negro Oro 2020

Enebe Combat Rugzak Zwart Goud 2020

PVP: € 36,95
€ 33,95
-9% NB
Enebe Padel Combat rugzak zwart en goud | Laat niets meer thuis met deze Enebe padelrugzak: groot, comfortabel en met thermotechnologie om je padel racket te beschermen

NB Combat gouden padeltas

Ontvang het laatste nieuws over padeluitrusting in onze online winkel. Laat niets thuis met de goud-zwarte Combat padelrugzak uit de Enebe 2020 tassencatalogus , een tas die opvalt door zijn design en ook door zijn capaciteit.

Het is een van de weinige die een thermosysteem voor het mes bevat. Het heeft ook een apart vak voor schoenen, een Headvak en andere kleinere. Het bevat ook gewatteerde versterkingen om ongemak in de rug te voorkomen, de meest complete!

Combat gouden padelrugzak, kenmerken

  • De zwart-gouden Enebe Combat 2020 bevat een thermofunctie.
  • Stevige en gemakkelijk te reinigen materialen.
  • Gemakkelijk toegankelijk Headvak met dubbele ritssluiting.
  • Gewatteerde verstevigingen op de rug en ook op de handvatten.
  • Kleine zakjes en mesh aan de zijkanten.
  • Geïntegreerde tas in het onderste gedeelte om het schoeisel te verlaten.
  • Nieuwe catalogus van Enebe Padel 2020 rugzakken.

Voor wie is het? We raden het aan aan spelers die meestal met de motor of scooter reizen, omdat de NB-rugzak veel praktischer is dan de enorme padel rackets en ook verschillende compartimenten voor al het materiaal bevat.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een van de weinige padelrugzakken is met thermotechnologie in het vak voor rackets, zodat ze beschermd zijn tegen temperaturen. Daarnaast is hij erg gaaf met zijn design in goud en zwart.

Lees meer over het merk ENEBE

Geniet van de beste sensaties op het veld met NB Padel, een bekend merk uit Alicante binnen de sector. Na een paar jaar stilstand keert het bedrijf terug in de strijd met een complete collectie padelpadel rackets, kleding en accessoires voor het hele publiek.

Wacht niet langer en stap over naar een van de bedrijven met de beste reputatie in padel, een pionier in het gebruik van nieuwe technologieën om op zijn producten toe te passen en zo aan de behoeften van al zijn spelers te voldoen.

Features Speler: Man Jaar: 2020
Onze beste producten