¡¡ BLACK FRIDAY | PADEL !!
NB Orca 4.0 LTD
 • NB Orca 4.0 LTD
 • NB Orca 4.0 LTD

NB Orca 4.0 LTD

PVP: € 133,05
€ 45,41
-66% NB
NB Orca 4.0 LTD padel racket | Een van Enebe's beste multifunctionele padel rackets is terug in een beperkte oplage, met nieuwe materialen en een exclusief ontwerp speciaal voor onze winkel
Schrijf een beoordeling
 • Recibelo antes de
  Koop vandaag en ontvang het dinsdag, 5 december, 2023
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen
KOOP HET IN EEN GOEDKOPER PAKKET
3 x NB Orca 4.0 LTD
€ 136,23
Price separated
€ 136,23
You save:
€ -0,09
Pack price:
€ 136,32
2 x NB Orca 4.0 LTD
€ 90,82
Price separated
€ 90,82
You save:
€ -12,44
Pack price:
€ 103,26

padel racket NB Orca 4.0 Limited Edition

Mis de kans niet om het nieuwe Orca 4.0 padel racket te krijgen. LTD, een exclusief Enebe Padel 2022-model. Het is ontworpen in een oversized formaat en medium balans, zodat je gelijke kracht en controle hebt, waardoor je je beste foto's kunt maken vanuit elk deel van het veld.

Aan de andere kant bevat het carbon in het frame, waarmee de structuur resistent en solide is. De slagvlakken zijn gemaakt van glasvezel en de kern is gemaakt van zacht eva-rubber, waarmee je zult genieten van een meer elastische aanraking en zeer goede sensaties bij het slaan. Kortom, het is een goedkoop padel racket maar van de hoogste kwaliteit.

Enebe Orca 4.0 Limited Edition, kenmerken

 • Met de NB Orca 4.0 LTD heb je de beste prestaties in aanval en verdediging.
 • Carbon buisvormige constructie.
 • Eva zachte rubberen kern om geen sensaties te verliezen.
 • Grote speelbaarheid dankzij het gebruik van glasvezel op de gezichten.
 • Veelzijdige padel racket met een fantastische prijs-kwaliteitverhouding.
 • Exclusief ontwerp, alleen voor Padel Zone.
 • Versterkte structuur om breuk te voorkomen en de levensduur te verlengen.
 • Een van de limited edition Enebe 2021 padel rackets.

Voor wie is het? Gericht op spelers van hoog of gemiddeld niveau die vooruitgang willen boeken, want het is een zeer goed gecompenseerd padel racket dat de beste balans biedt tussen kracht en controle, zodat de atleet zich kan verbeteren.

Waarom zal je het leuk vinden? Naast zijn prestaties op het veld, zul je het ook leuk vinden door zijn ontwerp, aangezien het een padel racket in beperkte oplage is dat je alleen in onze online winkel kunt krijgen. Kom terug met een combinatie van zwart en wit die je zal laten schitteren op de baan!

Lees meer over het merk ENEBE

Geniet van de beste sensaties op het veld met NB Padel, een bekend merk uit Alicante binnen de sector. Na een paar jaar stilstand keert het bedrijf terug in de strijd met een complete collectie padelpadel rackets, kleding en accessoires voor het hele publiek.

Wacht niet langer en stap over naar een van de bedrijven met de beste reputatie in padel, een pionier in het gebruik van nieuwe technologieën om op zijn producten toe te passen en zo aan de behoeften van al zijn spelers te voldoen.

Features Vorm: Druppel Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 365-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022 Tacto Blando Material Principal Fibra de vidrio Rugosidad Sin rugosidad
Onze beste producten