Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
NB Combat Carbon 9.1
  • NB Combat Carbon 9.1
  • NB Combat Carbon 9.1

NB Combat Carbon 9.1

PVP: € 220,00
€ 197,95
-11% NB
padel racket NB Combat Carbon 9.1 2022 | Leg de bal met precisie dankzij dit Enebe padel racket, een model met grote speelbaarheid en touch gericht op ervaren en technische spelers.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket NB Combat Carbon 9.1 Amarilla

Binnen de nieuwe collectie NB 2022 mesjes vinden we modellen aangepast aan alle behoeften. Geniet van een meer technisch spel met het Combat Carbon 9.1 gele padel racket, een klassieker van de firma die de speler geweldige speelbaarheid en uitstekende controle biedt.

Het behoudt zijn ronde vorm en medium balans, dus het zal al je fouten vergeven. De structuur is gemaakt van 100% koolstof en versterkt het oppervlak met 3k-stof voor een goede stoot tijdens de aanval. Om te eindigen, bevat het een zachte HR3 eva rubberen kern voor een geweldige baloutput en het elimineren van trillingen.

Enebe Combat Carbon 9.1 geel, kenmerken

  • EVA Soft HR3 rubberen kern die de sensaties van de NB Combat Carbon 9.1 verhoogt.
  • 100% koolstofstructuur die de weerstand en stevigheid verbetert.
  • Het genereert geen trillingen, waardoor een minder schadelijk spel ontstaat.
  • Controle racket dankzij zijn ronde vorm en ingehouden balans.
  • Oppervlak van 3k carbonweefsel dat het een droger gevoel geeft.
  • Nieuwe esthetiek in gladde, matte en gele details.
  • Brede sweet spot vermindert ongeforceerde fouten.
  • Verkrijgbaar in de Enebe 2022 geavanceerde racketcatalogus.

Voor wie is het? Ontworpen voor professionele of gevorderde spelers die op zoek zijn naar een controleracket om effectief te reageren op de meest off-center ballen en dat veel zachtheid in de aanslag biedt.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het tot de hoogwaardige serie van het merk behoort, bevat het de beste materialen en het beste ontwerp. Bovendien is de esthetiek in zichtbaar koolstof en gele details spectaculair, je zult er dol op zijn!

Lees meer over het merk ENEBE

Geniet van de beste sensaties op het veld met NB Padel, een bekend merk uit Alicante binnen de sector. Na een paar jaar stilstand keert het bedrijf terug in de strijd met een complete collectie padelpadel rackets, kleding en accessoires voor het hele publiek.

Wacht niet langer en stap over naar een van de bedrijven met de beste reputatie in padel, een pionier in het gebruik van nieuwe technologieën om op zijn producten toe te passen en zo aan de behoeften van al zijn spelers te voldoen.

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd, Tussenliggend Toneelstuk: Controle Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022 Aanraken: Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid Glad
Onze beste producten