Enebe Response Tour blauwe padeltas
  • Enebe Response Tour blauwe padeltas

Enebe Response Tour blauwe padeltas

PVP: € 65,00
€ 44,96
-31% NB
Padeltas groot Enebe Response Tour blauw | Ga naar de wedstrijden met de nieuwe Enebe Response Tour padeltas in blauw en zwart ontworpen met veel ruimte zodat je niets thuis laat
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 5 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk

Padeltas Enebe Response Tour blauw

Je hebt al de nieuwe collectie padel rackets van het merk Enebe beschikbaar, waar je een grote verscheidenheid aan modellen kunt vinden om uit te kiezen. Koop de nieuwe Response Tour padel racketas in het blauw, ontworpen voor al die spelers die niets thuis willen laten.

Beginnend met het ontwerp, benadrukken we het Headvak waarin u al uw materialen op een ordelijke manier kunt opbergen. Daarnaast zijn er twee zijkanten meegeleverd om je padelpadel op te bergen, deze zijn gewatteerd zodat je padel zeer goed beschermd is tijdens het vervoeren.

Response Tour-tas in blauw, kenmerken

  • De Enebe Response Tour is ontworpen met hoogwaardige materialen voor meer weerstand.
  • Kleine vakken voor persoonlijke spullen zoals mobiel of sleutels.
  • Twee vakken voor de schep, waarvan één met thermoskan voor meer bescherming.
  • Ergonomische handgrepen die rugklachten helpen voorkomen.
  • Blauw design maar ook verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan kleuren.
  • Inbegrepen in de Enebe Padel 2022 tassencatalogus.

Voor wie is het? We raden het aan aan al die mensen die niets thuis willen laten en die op zoek zijn naar een rugzak waarmee ze alle materialen op een comfortabele en georganiseerde manier naar wedstrijden of trainingen kunnen vervoeren.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het de perfecte maat heeft voor al je padelmaterialen, is het ook ontworpen in blauw, een van de meest opvallende om mee te nemen naar al je wedstrijden, je zult er dol op zijn!

Lees meer over het merk ENEBE

Geniet van de beste sensaties op het veld met NB Padel, een bekend merk uit Alicante binnen de sector. Na een paar jaar stilstand keert de firma terug in de strijd met een complete collectie padelpadel rackets, kleding en accessoires voor het hele publiek.

Wacht niet langer en stap over naar een van de bedrijven met de beste reputatie in padel, een pionier in het gebruik van nieuwe technologieën om op zijn producten toe te passen en zo aan de behoeften van al zijn spelers te voldoen.

Features Jaar: 2022
Onze beste producten