Puma Solar Attack Control gele marine 2023
  • Puma Solar Attack Control gele marine 2023

Puma Solar Attack Control gele marine 2023

PVP: € 250,00
€ 169,95
-33% Puma
Puma Solar Attack CTR 16107 | Maximaliseer je spel met de Puma Solar Attack CTR 2023, een high-performance padel racket om de padelbaan te domineren. Transformeer je vaardigheden en voel de evolutie!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het woensdag, 8 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

PUMA Solar Attack CTR gele marine Padelracket

De Puma Solar Attack CTR marino geel 2023 is de perfecte keuze voor de padelspeler die niets minder dan uitmuntendheid in controle en precisie accepteert. Ontworpen voor serieuze competitiespelers, combineert deze padel racket technische innovatie met een design dat opvalt op de baan.

Ervaar het unieke spelgevoel met de Solar Attack CTR, een padel racket dat kracht herdefinieert dankzij de dubbele tubulaire structuur en het 12k geweven oppervlak, wat zorgt voor nauwkeurige en hanteerbare slagen zelfs tijdens de meest intense rally's.

Kenmerken Puma Solar Attack CTR marino geel 2023 padel racket

  • Diamantvorm en hoog balanspunt voor extra kracht in je smashes.
  • Frame met dubbele tubulaire 100% carbonvezel en vlakken in 12K carbonweefsel.
  • Glanzende afwerking met textuur voor geavanceerde effecten en grotere precisie bij het slaan.
  • Lage dichtheid EVA-schuim voor een zacht gevoel en snelle respons.
  • Geïntegreerd anti-vibratiesysteem voor comfortabeler spel zonder ongemak.
  • Onderdeel van de Puma 2023 padel racketcollectie.

Voor wie is het bedoeld?

Geschikt voor regelmatige en competitieve spelers, de Puma Solar Attack CTR marino geel 2023 is bedoeld voor degenen die hun prestaties op de baan willen maximaliseren. Het is een high-performance padel racket dat kracht en behendigheid combineert om het net te domineren en snel te reageren.

Waarom zal je het leuk vinden?

De premium afwerkingen van de Solar Attack CTR weerspiegelen de kwaliteit van Puma, wat niet alleen een aantrekkelijk ontwerp garandeert, maar ook duurzaamheid en prestaties die je bij elk toernooi en elke training zullen vergezellen.

Ontdek meer over het merk Puma

Puma, synoniem met innovatie en kwaliteit, heeft een solide reputatie opgebouwd in de sportwereld. Hun jarenlange ervaring in het vervaardigen van high-performance sportuitrusting weerspiegelt zich in elk product, met de Solar Attack CTR als een duidelijk voorbeeld van hun toewijding aan uitmuntendheid.

Sinds de oprichting heeft Puma zich onderscheiden door haar vermogen om technologie en stijl te combineren. Elk padel racket uit hun collectie 2023 is een eerbetoon aan deze erfenis, ontworpen om te voldoen aan de eisen van de meest ambitieuze spelers op de padelbaan.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Aanraken: Halfzacht, Zacht Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten