Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Royal Padel X Black Pro padel racketas
  • Royal Padel X Black Pro padel racketas
  • Royal Padel X Black Pro padel racketas

Royal Padel X Black Pro padel racketas

PVP: € 95,00
€ 80,95
-15% Royal Padel
Royal Padel X Black Pro padel racketas | Verander je padel racketas voor de nieuwe X Black Pro van Royal Padel, perfect om al je padelaccessoires in te vervoeren en altijd bij de hand te hebben

Padeltas Royal Padel X Pro Zwart

Vernieuw je oude padeltas voor een nieuwe van de beste kwaliteit van de firma Royal Padel 2022. Je kunt nu de X pro padeltas in het zwart kopen, die erg groot is waarmee je al je materialen comfortabel kunt vervoeren dankzij de verschillende handvatten waarmee het telt.

Qua ruimte is hij groot van formaat, daarom is er een zeer groot middenvak opgenomen waarin je al je persoonlijke spullen kunt opbergen en twee andere zijkanten om een schep in op te bergen en de andere kant om je portemonnee, mobiele telefoon of sleutels in te stoppen en niet kwijt te raken ze in de rugzak.

RP Pro zwarte padel racketas, kenmerken

  • De Royal Padel X Black Pro heeft afmetingen van circa 64 x 34 x 30 cm.
  • Het heeft een vak voor meerdere rackets en een vak om schoenen in op te bergen.
  • Hiermee heeft u uw persoonlijke bezittingen zoals mobiel bij de hand.
  • De handvatten zijn gewatteerd om hem comfortabel te kunnen vervoeren.
  • Twee handvatten aan de achterkant om hem als rugzak te dragen en een andere om hem met de hand te dragen.
  • Zeer elegant ontwerp in zwarte kleur volledig.
  • Nieuwe collectie Royal Padel 2022 rugzakken.

Voor wie is het? Het is een goede optie voor spelers die op zoek zijn naar een zeer grote en ruime palletero waarin ze al hun bezittingen op een ordelijke manier kunnen opbergen zonder ze overal in de rugzak te verliezen dankzij de verschillende compartimenten.

Waarom zal je het leuk vinden? Niet alleen vanwege zijn grote capaciteit, maar ook vanwege het volledig zwarte ontwerp waarmee je het kunt combineren met je kleding en schoenen, een klassiek ontwerp dat nooit uit de mode zal raken.

Ontdek meer over het merk ROYAL PADEL

We analyseren de nieuwe catalogus van Royal Padel, een van de meest ervaren merken in de sector. Dit seizoen presenteert nieuwe technologieën en materialen in zijn nieuwe collectie padel rackets, kits, tassen en accessoires die zich aanpassen aan alle niveaus en speelstijlen.

Het heeft ook vertegenwoordiging op de World Padel Tour-tracks met sommige spelers zoals bijvoorbeeld Adrià Mercadal, Aranza Osorio of Jordi Juan. Vind ze leuk en geniet van de beste sensaties op de baan met de nieuwe RP 2022 rackets.

Features Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten