Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Royal Padel Pro Red padel racketas
  • Royal Padel Pro Red padel racketas
  • Royal Padel Pro Red padel racketas

Royal Padel Pro Red padel racketas

PVP: € 95,00
€ 80,95
-15% Royal Padel
Royal Padel Red Pro padeltas | Vervoer al je padelmaterialen dankzij de nieuwe Royal Padel tas in het rood, een zeer ruime tas waardoor je niets thuis hoeft te laten

Royal Padel Pro Red padeltas

Laat niets meer thuis met de nieuwe collectie rugzakken van Royal Padel 2022. Ontdek de nieuwe pro paletteero in het rood, een tas met een kleurrijk ontwerp die ook een van de grootste in de collectie wordt dankzij alle compartimenten die hij heeft en hoe ruim zijn ze.

Om het te kunnen vervoeren, zijn er twee handvatten bij de vakken opgenomen die je helpen om het als tas te vervoeren, het heeft ook twee andere gevoerde handvatten aan de achterkant om het als rugzak te dragen. Daarnaast zijn de twee banden op de rug verstelbaar om hem naar wens aan te passen.

Royal Pádel Pro rode padel racketas, kenmerken

  • De Royal Padel Red Pro is groot waardoor je niets thuis laat.
  • Een zak voor het opbergen van maximaal 2 - 3 padel rackets.
  • Het is het meest duurzaam dankzij de materialen die bij de vervaardiging zijn gebruikt
  • Zijzakken waar je accessoires in kunt opbergen.
  • Zeer ruim middenvak en een apart voor schoenen.
  • Drie handvatten om hem als rugzak of als tas te dragen.
  • Nieuwe collectie padeltassen Royal Padel 2022.

Voor wie is het? Het is ideaal voor sporters die al hun materialen comfortabel willen vervoeren zonder een rugzak te dragen die niet zwaar en vervelend is. Daarnaast is hij, dankzij het feit dat je hem als rugzak kunt dragen, perfect voor mensen die zich met de motor of fiets verplaatsen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het is ontworpen in rood met grijze details, waardoor het de meest opvallende is, perfect voor diegenen die graag een beetje kleur in hun dagelijkse leven opnemen.

Ontdek meer over het merk ROYAL PADEL

Ontdek de nieuwe Royal Padel-catalogus, een van de meest ervaren merken in de wereld van padel. Dit seizoen neemt het nieuwe technologieën en materialen op in zijn producten, allemaal aangepast aan alle niveaus en speelstijlen van de spelers.

Het heeft ook vertegenwoordiging op de World Padel Tour-tracks met sommige spelers zoals bijvoorbeeld Adrià Mercadal, Aranza Osorio of Jordi Juan. Vind ze leuk en geniet van de beste sensaties op de baan met de nieuwe RP 2022 rackets.

Features Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten