padel tas Royal Padel APT zwarte 2023
  • padel tas Royal Padel APT zwarte 2023
  • padel tas Royal Padel APT zwarte 2023

padel tas Royal Padel APT zwarte 2023

PVP: € 70,00
€ 62,95
-11% Royal Padel
Padel racketas met thermospace Royal Padel APT zwart 2023 | Draag al je materiaal comfortabel met de nieuwe zwarte APT Padeltas-tas van Royal Padel die twee thermische zijruimtes heeft voor de schep en nog een Headvak
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het woensdag, 24 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

Padel racketas Royal Padel APT zwart 2023

De nieuwe collectie Padeltass en rugzakken van het merk Royal Padel is terug waar je uit een groot aantal ontwerpen kunt kiezen welke je het leukst vindt. Ontdek de APT Padeltas die deel uitmaakt van de comcapitie voor de American Padel Tour van het merk, je zult er dol op zijn!

Wat de ruimte betreft, vinden we aan elke kant twee thermozakken waarin je padel rackets kunt opbergen, op deze manier zijn ze zeer goed beschermd tegen temperatuurschommelingen. Aan de andere kant heeft het ook een Headvak waarin je al je kleding en materiaal kunt opbergen.

Royal Pádel APT racketas in zwart, kenmerken

  • De Royal Padel is onderdeel van de American Padel Tour comcapitie.
  • Twee thermopockets om je padelrackets in op te bergen.
  • Handgrepen aan de achterkant om hem op de rug te dragen.
  • Klein vakje om sleutels of portemonnee in op te bergen.
  • Groot Headvak om al je materiaal in op te bergen.
  • Design in zwart met details in rood, blauw en goud.
  • Nieuwe collectie tassen voor padel tennis Royal Padel 2023.

Voor wie is het? Het is een perfecte rugzak voor mensen die meestal meerdere dingen meenemen naar wedstrijden, maar geen tas willen vervoeren die te groot en moeilijk te vervoeren is, omdat er twee ruimtes zijn voor het racket en nog een Headtas.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat hij in het zwart is ontworpen met de naam van de wedstrijd in het rood, is de naam van het circuit van Monte Carlo ook in het blauw opgenomen, zonder twijfel een zeer exclusieve rugzak die perfect is om mee te nemen naar al je padelwedstrijden.

Ontdek meer over het merk ROYAL PADEL

Ontdek de nieuwe catalogus van Royal Padel, een van de merken met de langste ervaring in de padelwereld. Dit seizoen bevat nieuwe technologieën en materialen in zijn producten, allemaal aangepast aan alle niveaus en speelstijlen van spelers.

Het heeft ook vertegenwoordiging op de banen van de World Padel Tour met enkele spelers zoals Adrià Mercadal, Aranza Osorio of Jordi Juan. Vind ze leuk en geniet van de beste sensaties op de baan met de nieuwe RP 2022-rackets.

Features Speler: Man Jaar: 2023
Onze beste producten