Antivibrador Padel Shockout Rojo
  • Antivibrador Padel Shockout Rojo

Antivibrador Padel Shockout Rojo

€ 14,95
Shockout
4 antivibradores Shockout kleur rojo | Meer comfort in de slag met de Shockout pad anti-vibration, een pak van 4 stuks om in de gaatjes te plaatsen en trillingen tot een minimum te beperken
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het maandag, 29 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk

Anti-vibradores Padel Shockout 40091.003.1

Geniet van een minder schadelijk spel met de rode padeldemper, een accessoire dat je vindt in de Shockout Padel-accessoirescatalogus. Hiermee kunt u de balans van het blad wijzigen en de structuur sterker maken.

De belangrijkste functie is echter het verminderen van trillingen, op deze manier zult u een veel comfortabelere slag hebben en zullen de trillingen uw arm geen pijn doen. Ze zijn ook heel gemakkelijk te plaatsen omdat je ze alleen aan beide kanten in de gaten hoeft te steken.

NB Padel Shockout rood, kenmerken

  • Maat 11,5 - 13 mm van de rode Padel Shockout anti-vibrators.
  • Te koop in verpakkingen van 4 stuks.
  • Minder verwondingen omdat ze trillingen verminderen.
  • U kunt de balans en duurzaamheid van het padelracket aanpassen.
  • Verkrijgbaar in meerdere kleuren.
  • Nieuwe accessoires om Shockout 2020 padel te spelen.

Voor wie is het? We raden ze aan aan spelers die uit een elleboogblessure komen of wedstrijden met ongemak beëindigen, omdat de anti-vibrators van enebe trillingen kunnen verminderen zodat ze je arm niet aantasten.

Waarom zal je het leuk vinden? Naast al zijn technische eigenschappen, helpt het je ook om je padelracket te personaliseren, omdat je het dankzij zijn rode kleur een persoonlijk tintje kunt geven. Je kunt ze in verschillende kleuren kopen!

Lees meer over het merk SHOCKOUT

Geniet van de beste sensaties op het veld met Shockout Padel, een bekend merk binnen de sector. Na een paar jaar stilstand keert het bedrijf terug in de strijd met een complete collectie padelpadel rackets, kleding en accessoires voor het hele publiek.

Wacht niet langer en stap over naar een van de bedrijven met de beste reputatie in padel, een pionier in het gebruik van nieuwe technologieën om op zijn producten toe te passen en zo aan de behoeften van al zijn spelers te voldoen.

Features Jaar: 2020
Onze beste producten