Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Vibora Lethal Attack 2020
  • Vibora Lethal Attack 2020

Vibora Lethal Attack 2020

PVP: € 340,00
€ 129,95
-62% Vibora
Vibora Lethal Attack Goud en Zwart padel padel racket | Een van de krachtigste Vibora-rackets, voor het maken van krachtige slagen en met veel balsensatie en voor een onberispelijke afwerking
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Vibor - Een dodelijke aanval

Domineer het net met het nieuwe dodelijke Attack padel racket, een van de krachtigste in de Vibora Padel 2020-collectie. Om dit te doen, is het ontworpen met een diamantvorm en een enigszins hoge balans, wat ons meer punch zal geven. Het is ook gemaakt met 100% koolstof.

Hoewel het een krachtige padel racket is, is het comfort niet verwaarloosd. Het heeft eva zacht rubber in de kern, voor een goede start en grotere sensaties. Het bevat ook een anti-vibratiesysteem, zodat we kunnen genieten van een minder schadelijk spel. Bovendien is de structuur zeer resistent.

Vibor-a Lethal Attack blauw, analyse

  • Met de Vibora Lethal Attack 2020 geniet je van een geweldige stoot.
  • Kern met zacht eva-rubber voor een grotere baloutput.
  • Het bevat anti-vibratietechnologie om arm- of elleboogongemakken te voorkomen.
  • Carbon frame en vlakken, versterkt met 24k stof.
  • Diamond design met licht hoge balans, een van de beste powerrackets.
  • Meer solide en resistente structuur dankzij Total Carbon Tube-technologie.
  • Een van de hoge concurrentie Vibor-a Padel 2020 rackets.

Voor wie is het? Gericht op spelers met een offensief profiel, die in de backhand en dicht bij het net spelen, want het is een krachtig racket waarmee je de bal gemakkelijk kunt pakken en genieten van geweldige sensaties.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een van de nieuwigheden is van vibora, een van de merken die de voorkeur hebben van spelers. Bovendien zult u gefascineerd zijn door het ontwerp in zwart, blauw en wit met zichtbare koolstof en glanzende vernis, de mooiste in de collectie!

Lees meer over het merk VIBOR-A

Geniet van deze sport met Vibora, een Spaans merk met erkend prestige binnen padel. Er zijn vele jaren geschiedenis van het bedrijf, spelers van de grootte van Maxi Gabriel, Jacobo Blanco of Belén Montes uitrusten.

Vind ze leuk en rust jezelf uit met hun nieuwe collectie padel rackets, uitrusting en accessoires. Ze zijn allemaal gemaakt met de beste materialen en technologieën om onverslaanbare sensaties tijdens het spel te bieden.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-380 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2020
Onze beste producten