Vibora King Cobra Elite 24K 2024
  • Vibora King Cobra Elite 24K 2024
  • Vibora King Cobra Elite 24K 2024

Vibora King Cobra Elite 24K 2024

PVP: € 285,00
€ 284,95
-1% Vibora
Vibora King Cobra Elite 24K A000437 | Ontdek de Vibora King Cobra Elite 24K 2024, een hoogwaardig padel racket ontworpen voor offensieve spelers en samengesteld uit 24k carbon
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Vibora King Cobra Elite 24K padelracket

Ontdek de Vibora King Cobra Elite 24K 2024, een padel racket dat het spel herdefinieert. Met zijn innovatieve diamantvormige frame en samenstelling van 24k carbon, biedt het maximale duurzaamheid en lichtheid. De kern van Pro EVA-rubber met medium dichtheid en de gladde 3D-afwerking verbeteren het balcontact aanzienlijk. Ontworpen voor spelers die kracht waarderen in hun padel racket, is de King Cobra Elite 24K de perfecte keuze.

Dit racket biedt maximale kracht bij elke slag dankzij zijn diamantvormige mal en hoge balans. De solide structuur, volledig gemaakt van carbon met 24k-weefsel in de bladen, garandeert uitzonderlijke prestaties. Bovendien zorgt het 3D-geprofileerde oppervlak voor een betere grip en bal effecten. Met versterkingen in de brug voor meer stabiliteit en trillingsvermindering.

Kenmerken Vibora King Cobra Elite 24K 2024 padel racket

  • Maximale kracht bij elke slag dankzij zijn diamantvormige mal en hoge balans.
  • Solide structuur van 100% carbon met 24k-weefsel in de bladen.
  • Uitzonderlijk aanraakgevoel met Pro EVA-rubber met medium dichtheid in de kern.
  • 3D-geprofileerd oppervlak voor bal effecten.
  • Versterkingen in de brug voor meer stabiliteit en trillingsvermindering.
  • Onderdeel van de Vibora 2024 racketcollectie.

Voor wie is dit racket bedoeld?

Dit racket is ontworpen voor offensieve spelers met een hoog niveau. Het vereist goede techniek om ermee om te gaan vanwege de kracht en eisen op de padelbaan. Als je op zoek bent naar een spannende uitdaging en wilt uitblinken op de baan, dan is dit het racket voor jou.

Waarom zal het je bevallen?

De Vibora King Cobra Elite 24K is een van de best verkochte rackets van Vibora om een reden. Elk seizoen weet het spelers te boeien met zijn uitzonderlijke prestaties en aantrekkelijke ontwerp. In deze editie keert het terug met zijn kenmerkende combinatie van zichtbaar carbon en rode details die je niet alleen zullen helpen winnen, maar je ook doen opvallen op de baan. Wacht niet langer en voel het verschil!

Ontdek meer over het merk Vibora

Vibora heeft een standaard gezet in de wereld van padel door traditie en innovatie te combineren om rackets van de hoogste kwaliteit te produceren. Hun geschiedenis is een getuigenis van innovatie, toewijding en passie voor de sport. In de loop der jaren heeft Vibora zich ontwikkeld, maar hun toewijding aan excellentie is constant gebleven.

Elk padel racket dat ze uitbrengen weerspiegelt hun toewijding aan kwaliteit, hun verbinding met de padelgemeenschap en hun verlangen om de grenzen van de sport te verleggen. Ze bieden ook een uitgebreide collectie andere producten, waaronder padelkleding, rugzakken, hoogwaardige tassen en accessoires.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-370 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Halfzacht, Zacht Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten