Wilson padeltas Bela Tour zwart 2024
  • Wilson padeltas Bela Tour zwart 2024
  • Wilson padeltas Bela Tour zwart 2024

Wilson padeltas Bela Tour zwart 2024

PVP: € 120,00
€ 54,95
-55% Wilson Padel
Wilson Bela Tour zwart | Neem al je uitrusting stijlvol en veilig mee met de Padeltas Wilson Bela Tour zwart 2024, een middelgrote tas. Je vergeet niets voor je wedstrijden!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het maandag, 6 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk

Wilson racketbag Bela Tour zwart 2024

Ontdek de exclusiviteit en functionaliteit van de Padeltas Wilson Bela Tour zwart 2024, een unieke samenwerking met een van de groten in padel. Deze padeltas is ontworpen om je maximaal comfort en efficiëntie te bieden, zodat je alles wat je nodig hebt voor je wedstrijden op één plek kunt dragen, met een verfijnde en duurzame stijl.

De Padeltas Wilson Bela Tour is niet alleen ruim en toegankelijk, maar beschermt ook je uitrusting tegen extreme omstandigheden dankzij de Thermoguard-coating. Het is de ideale metgezel op en buiten de baan, en zorgt ervoor dat je uitrusting altijd beschermd en georganiseerd is.

Kenmerken Padeltas Wilson Bela Tour zwart

  • Gebouwd met hoogwaardig polyester om duurzaamheid en slijtvastheid te garanderen.
  • Thermoguard-coating in het zijcompartiment om je rackets te beschermen tegen hoge temperaturen.
  • Een extra gevoerd vak voor kleine items zoals sleutels en mobiele telefoon.
  • Verstelbare en gevoerde schouderriemen met een ergonomisch ontwerp dat de ventilatie en comfort verbetert.
  • Ruime binnenruimte die een apart gebied voor schoenen bevat, alles georganiseerd en toegankelijk houdend.
  • Onderdeel van de Wilson padeltas collectie 2024.

Voor wie is het bedoeld?

Het is ontworpen voor professionele en amateur padelspelers die het beste zoeken in kwaliteit en functionaliteit. Ideaal voor degenen die duurzaamheid en stijl waarderen en een complete oplossing nodig hebben om hun uitrusting te vervoeren.

Waarom ga je het leuk vinden?

Je zult dol zijn op de Padeltas Wilson Bela Tour vanwege het zorgvuldig doordachte ontwerp dat maximale bescherming en organisatie van je uitrusting biedt. De elegante stijl en geavanceerde kenmerken maken het een must-have voor elke serieuze padelspeler.

Ontdek meer over het merk Wilson

Wilson is marktleider in de sportindustrie met een rijke geschiedenis in innovatie en kwaliteit. Sinds de oprichting is het bedrijf voorop gelopen in het ontwerpen en vervaardigen van sportuitrusting, en heeft het het vertrouwen gewonnen van atleten over de hele wereld.

Bekend om zijn toewijding aan voortdurende verbetering en klanttevredenheid, blijft Wilson uitzonderlijke producten leveren die de verwachtingen van sporters, van amateurs tot professionals, overtreffen.

Features Speler: Man Jaar: 2024
Onze beste producten