Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Wilson Blade Team Negra 2020
  • Wilson Blade Team Negra 2020
  • Wilson Blade Team Negra 2020

Wilson padel racket Team Negra 2020

PVP: € 110,00
€ 99,95
-10% Wilson Padel
Wilson padel racket Team 2020 padel racket in zwart | Breng je beste spel naar boven met dit Wilson padel racket, een uitgebalanceerd model met de kracht, controle en het comfort die je nodig hebt om het punt te behalen

padel racket Wilson padel racket Team en negro

Voor de meest veeleisende hebben we nu al het Wilson 2020 -nieuws beschikbaar in onze online winkel. Koop het padel racket Team Black padel racket, een zeer gewaardeerd model in het spel omdat het de perfecte balans biedt tussen kracht en controle.

Wat betreft de constructie is glasvezel gebruikt, een flexibeler materiaal dat de aanpassing van de speler bevordert. Het heeft ook schuimrubber met een lage dichtheid aan de binnenkant, zodat we geen sensaties verliezen bij het slaan. Bovendien zal de technologie met scherpe gaten ons een goede stoot geven.

Wilson padel racket Team in zwart, kenmerken

  • Ontwerp van de Wilson padel racket Team Black 2020 met een druppelvorm en medium balans.
  • Constructie met glasvezelweefsel dat het een zeer goede touch geeft.
  • Binnenin is schuimrubber gebruikt om de impact op te vangen.
  • Meer grip op de bal en power met het Sharp Hole boorsysteem.
  • Je hebt een comfortabele grip op het racket dankzij de nieuwe Sublime handgreep.
  • Veelzijdig en hanteerbaar racket dat de progressie van de speler bevordert.
  • Stabiele en versterkte structuur om torsie te voorkomen bij het slaan.
  • Wilson Padel 2020 intermediate racketserie.

Voor wie is het? De beste bondgenoot voor de middenspeler die vooruitgang wil boeken, omdat het een uitgebalanceerd padel racket is, dat wil zeggen dat het zeer goed wordt gecompenseerd in zowel kracht als controle, dus het biedt de beste prestaties bij elke actie.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het de beste Wilson-technologieën samenbrengt voor een goede prijs, zodat u geen fortuin hoeft uit te geven om het te krijgen. Bovendien zult u genieten van het onberispelijke ontwerp in zwart met de W en groene details, iedereen zal naar u kijken!

Lees meer over het merk WILSON

We kennen allemaal de kwaliteit van Wilson Sport met jarenlange ervaring in de sport. In padel heeft hij ook zijn bijdrage geleverd en heeft momenteel Fernando Belasteguín in zijn gelederen, de beste speler in de geschiedenis.

Ontdek het gevarieerde assortiment padelpadel rackets, schoenen, palletero's en andere accessoires waarmee u de beste prestaties en een onberispelijke afwerking zult hebben. Aarzel niet en rust jezelf uit met de nieuwigheden van dit seizoen, ze zullen je veroveren!

Features Vorm: Druppel Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2020
Onze beste producten