Wilson Ultra Team V2
  • Wilson Ultra Team V2
  • Wilson Ultra Team V2

Wilson Ultra Team V2

PVP: € 110,00
€ 99,95
-10% Wilson Padel
Wilson Ultra Team V2 padel racket | Krijg meer kracht bij het slaan met dit Wilson padel racket, een medium seriemodel gemaakt van glasvezel en schuimrubber voor snelle aanpassing.
Schrijf een beoordeling
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het donderdag, 11 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Wilson Ultra Team V2 zwarte padel racket

Kies je geallieerde verbetering op het veld dankzij de nieuwe collectie padelproducten van Wislon 2022. Koop het nieuwe Ultra Team V2-padel racket, een model van de tussenliggende serie dat de aanpassing van de speler bevordert. Hiervoor is het gemaakt van glasvezel, een elastischer materiaal dan carbon, wat niet resulteert in een al te technisch padel racket.

Op het veld valt het op door zijn punch, omdat het een enigszins hoge balans behoudt, evenals een extra groot formaat om de controle niet te verliezen. Het heeft ook het Infinity Edge-systeem dat de sweet spot verbetert, evenals een schuimrubberen kern die trillingen tot een minimum beperkt. Om te eindigen heeft het een Power Pillar-brug die voor meer stabiliteit zorgt en een sublieme grip die de grip verbetert.

Wilson Ultra Team V2 in zwart met blauw logo, kenmerken

  • Comfortabelere grip van de nieuwe zwarte Wilson Ultra Team V2 dankzij het nieuwe sublieme gripdesign.
  • Het heeft een hartontwerp met 3 staven, wat de stabiliteit verhoogt.
  • Powerracket door zijn scheurformaat en hogere balans.
  • Verwaarloos de controle niet dankzij de Infinity Edge-technologie die uw sweet spot vergroot.
  • Glasvezelstructuur, een materiaal dat de bespeelbaarheid vergroot.
  • Kernschuim gebruikt in de kern, wat de output en het gevoel verbetert.
  • Polsband die perfect om de pols past.
  • Inbegrepen in de Wilson Padel 2022 intermediate racketcatalogus.

Voor wie is het? Meer gericht op de mid-level speler die extra power in zijn spel wil krijgen, aangezien de nieuwe Ultra Team V2 meer punch biedt door zijn ontwerp en balans waarmee we krachtige volleys en shots dichtbij het net kunnen uitvoeren.

Waarom zal je het leuk vinden? Hoewel het een powerpadel racket is, verwaarloost het de controle of het comfort niet, zodat u kunt genieten van uitstekende sensaties op het veld. Daarnaast heeft het merk het ontwerp tot in het kleinste detail verzorgd door de kleur zwart te combineren met een centraal logo en randen van het lemmet in elektrisch blauw.

Lees meer over het merk WILSON

We weten allemaal dat Wilson Sport vele jaren ervaring heeft in de sportwereld. Sinds 1914 is het verantwoordelijk voor het uitrusten van de beste atleten ter wereld, dus in de racketsector vinden we ook producten van topkwaliteit voor alle soorten spelers.

Ontdek de gevarieerde catalogus van padel rackets, schoenen, palletero's en andere accessoires waarmee u de beste prestaties en een onberispelijke afwerking zult hebben. Dit seizoen heeft de vertegenwoordiging van Fernando Belasteguín op de WPT-pistes, je zult niet teleurgesteld zijn!

Features Vorm: Druppel Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Tacto Blando Material Principal Fibra de vidrio Rugosidad Sin rugosidad
Onze beste producten