Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Padeltas Wilson Tour Rood 2023
  • Padeltas Wilson Tour Rood 2023
  • Padeltas Wilson Tour Rood 2023

Padeltas Wilson Tour Rood 2023

PVP: € 110,00
€ 92,95
-16% Wilson Padel
Padeltas grote Wilson Tour Rood | Bewaar al je padel-uitrusting in de nieuwe Tour Red padel-racketas van het merk Wilson, een model met twee compartimenten voor het racket en nog een Headvak

Padeltas Wilson Tour Rood 2023

Laat niets thuis met de nieuwe collectie padel racketassen en rugzakken van Wilson, waar je uit meerdere modellen kunt kiezen. Koop het Tour-model, een van de grootste in de hele collectie, dat ook is ontworpen met polyesterweefsel voor een grote weerstand.

Om te beginnen met het ontwerp, heeft het twee vakken aan de zijkanten met thermoguard-bescherming, zodat je je rackets kunt beschermen tijdens het vervoeren. Aan de andere kant heeft hij ook een Headvak waarin je je andere accessoires geordend kunt opbergen.

Padeltas Wilson Tour padel racket in groen en zwart kenmerken

  • De Wilson Tour Red is gemaakt met polyester voor stevigheid.
  • Twee ruimtes om rackets op te slaan met thermotechnologie.
  • Kleine vakjes om je mobiele telefoon of sleutels in op te bergen.
  • De handgrepen zijn zeer comfortabel dankzij het feit dat ze gewatteerd zijn.
  • Groot Headvak om je materiaal in op te bergen.
  • Rood design met witte details.
  • Nieuwe collectie Wilson 2023 padeltassen.

Voor wie is het? Het is zonder twijfel de perfecte racketas voor die mensen die normaal gesproken veel materiaal vervoeren naar wedstrijden en dus een bal nodig hebben waarin ze alles geordend en beschermd kunnen opbergen om te voorkomen dat de rackets worden geraakt.

Waarom zal je het leuk vinden? U zult het prettig vinden om te vervoeren dankzij de gewatteerde handvatten om schouderklachten te voorkomen. Daarnaast is hij uitgevoerd in een zeer opvallende rode kleur met bijpassende details in wit, je gaat er ongetwijfeld mee slagen op de baan.

Lees meer over het merk WILSON

We weten allemaal dat Wilson Sport jarenlange ervaring heeft in de sportwereld. Sinds 1914 heeft het de beste atleten ter wereld voorbereid en ook in padel heeft het zijn bijdrage geleverd.

Ontdek het gevarieerde assortiment padelrackets, schoenen, paleto-tassen en andere accessoires waarmee u de beste prestaties en een onberispelijke afwerking krijgt. Aarzel niet en rust jezelf uit met de nieuwigheden van dit seizoen, ze zullen je veroveren!

Features Speler: Man Jaar: 2023
Onze beste producten